رئیس سازمان بسیج مستضعفین:
عمومی شدن فرهنگ امر به معروف بدون مشارکت مردم غیرممکن است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به حضور مردم در نهادینه کردن فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر عنوان کرد: عمومی شدن فرهنگ امر به معروف بدون مشارکت مردم غیرممکن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از نگاه آبیک، محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر باید از خیابان ها به محلات کشیده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آبیک,وی با اشاره به این که هر فرد باید امربه معروف و نهی از منکر را از محله خود آغاز کند، متذکر شد: افرادی که در خیابان ها مشاهده می کنیم و نیاز به امر به معروف دارند، هر کدام از یک محله ای به خیابان ها آمده اند؛ اگر هر فردی امر به معروف را با روی خوش از محله خود آغاز کند، به بهترین نتیجه خواهیم رسید.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به گسترش ماهواره در بین خانواده های آبیکی متذکر شد: در زمینه جلوگیری از گسترش ماهواره در جامعه و نیز شهرستان آبیک باید هر کدام از ما وارد شویم و برای این کار هزینه کنیم.
,این مقام مسئول با اشاره به این که باید برای این کار با روی گشاده وارد شویم و از مضرات استفاده از ماهواره برای دوستان خود صحبت کنیم، اظهار داشت: با تفهیم معایب و ضررهای منکر با روی گشاده شاهد جامعه ای پاک خواهیم بود.
,نقدی در پایان نحوه بیان کردن امر به معروف و نهی از منکر نیز حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: بر اساس آنچه از قرآن برمیآید باید با کلام نیک، آرام و با نرمی بیان شود. نباید امر به معروف و نهی از منکر با روش بالا به پایان و خشونت همراه باشد. پیامبر اسلام نیز قلوب مردم را فتح کرد و باید مراقب باشیم موعظه ما موعظه حسنه باشد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه