رئال مادرید برنده جایزه بهترین باشگاه جهان در سال ۲۰۱۴
سرخیو راموس، کاپیتان تیم رئال مادرید قبل از تمرینات امروز جایزه IFFHS را دریافت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،و به نقل از وبسایت رسمی باشگاه رئال مادرید، فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS)، جایزه بهترین باشگاه سال ۲۰۱۴ را به رئال مادرید اعطا کرد. قبل از جلسه تمرینی امروز، سرخیو راموس کاپیتان تیم این جایزه را از دستان روبرت لی، نایب رئیس IFFHS و جاسم ال سی، دبیر کل و عضو اجرایی این سازمان دریافت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,این جایزه سال ۲۰۱۴ فوق العاده رئال مادرید را به رسمیت می شناسد، سالی که در آن باشگاه فاتح چمپیونزلیگ، جام باشگاه های جهان، سوپرکاپ اروپا و کوپا دل ری شد. به لطف این چهار عنوان، سفید های مادرید رکورد قبلی باشگاه در رنکینگ جهانی را شکستند، که در سال ۱۹۹۱ با ۳۸۱ امتیاز به دست آمده بود. بایرن مونیخ با ۲۷۶ امتیاز دوم شد؛ و اتلتیکو مادرید با ۲۶۷ امتیاز سوم بود؛ و بارسلونا با ۲۵۱ امتیاز در رده چهارم قرار گرفت.
,جوایز فردی بازیکنان رئال مادرید:
,رئال مادرید برای هفتمین سال پیاپی جایزه ای از IFFHS دریافت کرد. در کنار جایزه بهترین باشگاه سال ۲۰۱۴، کریستیانو رونالدو هم جایزه بهترین گلزن جهان و بهترین گلزن لیگ های برتر را دریافت کرد، در حالیکه تونی کروس هم بهترین بازیساز دنیا لقب گرفت.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه