امام جمعه سمیرم:

استقلال کشور در گرو اجرای اقتصاد مقاومتی است

استقلال کشور در گرو اجرای اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه سمیرم گفت: چنانچه اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد کشور خودکفا و حربه‌ی تحریم از دشمن گرفته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سمنا، امام جمعه سمیرم گفت: خوش‌بینی به دشمنان راه نفوذ آنان را به بدنه نظام باز می‌کند.
حجت‌الاسلام حسین رجائی‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سمیرم با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با قشرهای مختلف مردم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار به نکات مهمی و کلیدی اشاره کردند که به یقین پیروزی و عزت ملت ایران در همه عرصه‌ها در گرو عمل به این فرمایشات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,
,


وی ضمن تشریح سخنان رهبر انقلاب در این دیدار، خوش‌بینی به دشمنان را راه نفوذ آنان به کشور دانست و گفت: نباید با این تفکر که آمریکا از پلیدی‌ها و جنایت‌های خود دست برداشته برایش فرش قرمز پهن کنیم زیرا که دشمنی آمریکایی ها با ملّت ایران، پایان ناپذیر است.

,
,


امام جمعه سمیرم بی‌تفاوتی نسبت‌ به ارزش‌ها و توانمندی‌های کشور را از آسیب‌های دیگر دانست و افزود: باید مواظب باشیم ارزش‌های نظام از جمله استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، خون شهدا و توانمندی‌های دفاعی و غیر دفاعی و نیروی انسانی را به آسانی ازدست ندهیم.

,
,


وی بزرگ جلوه دادن دشمن و ترس از آنان ونیز غفلت وبی‌بصیرتی مسئولان را از دیگر راه‌های نفوذ دشمن دانست و اذعان کرد: توصیه و تاکید دیگر مقام معظم رهبری برای دستیابی به اقتدار ملی اقتصاد مقاومتی بود که چنانچه اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد کشور خودکفا و حربه‌ی تحریم از دشمن گرفته می‌شود.

,
,


حجت‌الاسلام رجائی‌پور به ادامه صحبت‌های رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: نظارت شورای نگهبان در انتخابات، استصوابی است که بر روند سلامت انتخابات نظارت می‌کند.
وی در ادامه حضور پرشور مردم در انتخابات را ضامن حفظ کشور دانست و تصریح کرد: انتخابات در ایران، با معیارهای متعارف بین المللی از سالم ترین و بهترین انتخابات است و حضور پرشور ملت در همه انتخابات ۳ دهه اخیر نشانه اعتماد به نظام بوده است.

,
,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه