logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

واکنش وزارت خارجه ایران به بیانیه اوباما

واکنش وزارت خارجه ایران به بیانیه اوباما
سخنگوی وزارت امور خارجه بیانیه رئیس جمهوری امریکا متعاقب رای سنای این کشور در خصوص برجام را متضمن تناقض گویی آشکار دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، مرضیه افخم اظهارداشت:‌ رییس جمهور آمریکا تلاش می کند از این واقعیت طفره برود که ناکامی دولت وی در سیاست تحریم و تهدید علیه ایران بود که آمریکا را وادار به مذاکره کرد و رییس جمهور آمریکا در تلاشی ناموفق می کوشد نتایج مذاکرات هسته ای را مصادره به مطلوب کند. اما واقعیت این است که آمریکا در پایان مذاکرات ناگزیر به عدول از مواضع زیاده خواهانه خود شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


سخنگوی وزارت خارحه با اشاره به اینکه یکی از دستاورد اصلی مذاکرات هسته ای این بود که به یک بحران تصنعی که با انگیزه های سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته بود، پایان داد، اضافه کرد :‌ دولت آمریکا با پذیرش شکست و ناکامی تحریمها، ناگزیر به عقب نشینی از خواسته اصلی خود در مذاکرات شد و در نهایت هم به رفع تحریم ها تن داد و هم حق غنی سازی هسته ای ایران را پذیرفت.

مرضیه افخم تصریح کرد :‌درحالی که رهبران کشورهای 1+5 پس از مذاکرات تلاش می کنند روابط خود را با جمهوری اسلامی ایران بازسازی کنند و اعتماد مردم ایران را به خود جلب نمایند، این تنها دولت آمریکا است که در محاصره لابی های صهیونیستی گرفتار شده و بجای پذیرش واقعیات و بی اعتنایی به مواضع دیگران گاه و بی گاه به فرافکنی و توجیهات نامربوط رو می آورد.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران محور ثبات و امنیت منطقه است و جهانیان می دانند که منبع و ریشه نا امنی و بی ثباتی در منطقه ما، تحریکات و اقدامات جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی است و دولت ایالات متحده آمریکا هم مادام که از این رژیم حمایت می کند، در مسوولیت جنایات آن سهیم است.

مرضیه افخم خاطرنشان ساخت :‌ بی تردید جهان زمانی امن تر خواهد شد که دولت آمریکا از رفتارهای زورمدارانه خود دست بردارد و مانع اقدامات بی ثبات کننده و جنگ افروزی متحدان خود شود.

وی تحریکات سیاسی آمریکا در منطقه ؛ فروش تسلیحات نظامی پیشرفته و حمایت از متجاوزان به مردم فلسطین، سوریه و عراق و یمن را نمونه های عینی از اقدامات دولت آمریکا برای افزایش نا امنی و بی ثباتی در منطقه توصیف کرد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه