logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سردار احمدی در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه امام رضا(ع):

در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۵۰ میلیارد تومان منابع مستقیم سپاه در مشهد تبدیل به کار شده است/ رهبری در تخت بیمارستان جویای وضعیت فرهنگی حاشیه شهرمشهد بودند

در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۵۰ میلیارد تومان منابع مستقیم سپاه در مشهد تبدیل به کار شده است/ رهبری در تخت بیمارستان جویای وضعیت فرهنگی حاشیه شهرمشهد بودند
فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) گفت: برخی مسؤولان استانی، درصدد بودند تا گران ترین و ارزشمندترین زمین سپاه که در کوهسنگی 6 واقع است را بفروشیم و با هزینه 40 میلیارد تومانی آن زیرساخت های مشهد را تأمین کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، سردار غلامرضا احمدی فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی، صبح امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید سپاه امام رضا(ع)، اظهار داشت: امیدوارم کمی ها و کاستی هایی که در مدت حدود ۷ ساله مسؤولیت من در این موقعیت به وجود آمده، ببخشید و در جوار آستاه حضرت فاطمه معصومه(س) بتوانم به خوبی خدمت کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: شبکه میلیونی بسیج و سپاه، عنصر هماهنگی کننده ای در موضوع هستند، اما اگر بعضی از اتفاقات اردوگاه بچه حزب اللهی ها رخ می دهد را نبینیم، ممکن است برخی دوستان از این امکان، استعداد و فرصتی که اگر از آن استفاده کنند می توانند رخدادهایی برای اطمینان خاطر رهبری و نظام رخ دهد، غافل شوند.
احمدی خاطر نشان کرد: طی زمان نزدیک به سه سال گذشته، در استان به برکت همت بچه حزب اللهی ها توانستیم بیش از تمام فضاهای ورزشی که نظام پس از انقلاب ساخته است، بسازیم.
فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) گفت: دویست و دهمین سالن ورزشی سپاه در استان افتتاح شد و ظرف ۱۰ ماه گذشته تنها در مشهد ۹۰ هزار فضای ورزشی و۴۹ سالن ورزشی ساخته شده است، همچنین امروز در مزر ۱۶۰۰ پایگاه ظرف سه سال گذشته در استان با کمترین شاخص زیربنا از ۵۵ متر تا ۲۰۰ متر هستیم.
وی ادامه داد: به لطف خدا، خاطرات معجزه آسای بسیجیان در دفاع مقدس را به خاطر داشته باشیم که اگر به بچه حزب اللهی ها میدان داده شود، بسیاری از مشکلات لاینحل به دست بچه بسیجی ها حل خواهد شد.
هرکاری انجام دادیم وظیفه ما بوده است، موظف بوده ایم
احمدی با اشاره به موضوع حاشیه شهر در مشهد، گفت: ظرف مدت ۱۰ ماه گذشته که مأموریت مهم حاشیه شهر مشهد به امر مقام معظم رهبری به مجموعه سپاه واگذار شد، به لطف خدا با تدابیر فرمانده کل سپاه و سازمان بسیج در ۱۰ ماه گذشته بیش از ۵۰ میلیارد تومان منابع مستقیم سپاه در مشهد تبدیل به کار شده است.
وی افزود: این موضوع روی میز هیچ کس نبود حتی برخی مسؤولان استانی، درصدد بودند تا گران ترین و ارزشمندترین زمین سپاه که در کوهسنگی ۶ واقع است را بفروشیم و با هزینه ۴۰ میلیارد تومانی آن زیرساخت های مشهد را تأمین کنیم.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) ادامه داد: متأسفانه زیرساخت های مشهد قدری عقب است، قطار رونق مشهد تازه راه افتاده که حق مشهد در این زمینه بسیار بیشتر است.
وی خاطر نشان کرد: شهر مشهد به تنهایی ۵۱ درصد رزمنده استان را اعزام کرده است، ۵۲ درصد شهیدان استان در شهر مشهد تقدیم اسلام و ولایت شده است که اهمیت شهر مشهد را نشان می‌دهد.
احمدی تأکید کرد: رهبری فرمودند خدمت در نظام اسلامی مهم است اما آنان که زیر بیرق امام رضا(ع) کار می کنند، مسؤولیتشان مضاعف است، نماد برجسته دفاع از نظام در مشهد الرضاست.
وی ادامه داد: رهبری تأکید دارند که ناامنی در مشهد و قم معنای دیگری دارد، قدرت ما برآمده از مشهد و قم است و اگر این دو نقطه به نقاط ناامنی مبدل شود، معنای خوبی برای کشور نیست.
فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) در پایان به دیدار آیت الله علم الهدی و رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رهبری در تخت بیمارستان از آیت الله علم الهدی جویای وضعیت فرهنگی حاشیه شهر بودند و این مسئله، اهمیت حاشیه شهر برای رهبری را نشان می دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه