رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان نقده:
کارخانه قند نقده میلیاردها تومان به کشاورزان بدهکار است
چغندرکاران نقده که از سال گذشته تا به امروز موفق به دریافت بخش مهمی از مطالبات خود از آذرقند نقده نشده اند، امسال قصد دارند تا محصولشان را به کارخانه های دیگر عرضه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سولدوز خبر، تا کمتر از یک هفته دیگر فصل برداشت چغندر قند از مزارع نقده آغاز می شود اما چغندرکاران نقده هنوز موفق به دریافت کامل مطالبات سال گذشته خود از کارخانه قند نقده نشده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان نقده با اشاره به دریافت 2 میلیارد و پانصد میلیون تومان از کل طلب 11 میلیارد و 500 میلیون تومانی خود به خبرنگار سولدوز خبر گفت: آخرین بار برای دریافت مطالباتمان یک هفته قبل با مسئولان آذرقند مذاکره کردیم اما گفتند نداریم و منتظر دریافت یارانه تولید از دولت هستیم.
سید مهدی مدنی که به اذعان خودش هنوز موفق به دیدن مدیرعامل آذرقند نقده نشده، از اینکه تا امروز با وعده وعیدهای نامطمئن پول کلان کشاورزان پرداخت نشده بسیار ناراضی است و می گوید: امسال به روستاها نامه ارسال کردیم تا کشاورزان چغندرشان را به هر کارخانه ای که قیمت مناسب بدهد بفروشند و فقط به کارخانه قند نقده فکر نکنند.
سال گذشته کارخانه قند قنده در اقدامی بی سابقه با مجوز مسئولین شهری و استانی اجازه خروج چغندر قند کشاورزان نقده به خارج از شهر را نداد و همه کشاورزان ملزم شدند تا محصولشان را به آذرقند نقده تحویل دهند. اما امسال به گفته کشاورزان، فرماندار نقده نه تنها از این اقدام حمایت نمی کند بلکه به گفته رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان آنها را تشویق کرده تا با شکایت به مراجع قانونی پولشان را دریافت کنند.
سید مهدی مدنی با یادآوری تحویل 365 هزار تن چغندرقند در سال گذشته به آذرقند نقده، این اقدام را باعث انفعال کشاورزان در برابر فشارهای کارخانه قند نقده دانست که باعث شد مسئولان کارخانه عیار چغندر کشاورزان را باب میل خودشان تعیین کنند و به خودشان جرأت دهند پول کشاورزان را پرداخت نکنند در حالیکه فقط با فروش تفاله های چغندر قند کل این مطالبات قابل پرداخت بود!
امسال سطح زیر کشت چغندر نسبت به سال قبل بسیار کمتر شده و رئیس هیئت مدیر نظام صنفی کشاورزان نقده علت آن را کمبود آب، رفتار مسئولان کارخانه قند با کشاورزان و دردسرهای پرورش چغندر اعلام کرده و می گوید کشاورزان را تشویق به کاشت کدو کرده اند.

چغندرکاران با وجود افتخار به کارخانه قند نقده اذعان دارند که مسئولان غیربومی آذرقند، این کارخانه را بدنام کرده اند و اگر در رویکرد کارخانه قند نقده چرخش مثبتی احساس کنند شاید باز هم مثل گذشته باهم وارد تعامل شوند.
انتهای پیام/
رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان نقده با اشاره به دریافت 2 میلیارد و پانصد میلیون تومان از کل طلب 11 میلیارد و 500 میلیون تومانی خود به خبرنگار سولدوز خبر گفت: آخرین بار برای دریافت مطالباتمان یک هفته قبل با مسئولان آذرقند مذاکره کردیم اما گفتند نداریم و منتظر دریافت یارانه تولید از دولت هستیم.
,
سید مهدی مدنی که به اذعان خودش هنوز موفق به دیدن مدیرعامل آذرقند نقده نشده، از اینکه تا امروز با وعده وعیدهای نامطمئن پول کلان کشاورزان پرداخت نشده بسیار ناراضی است و می گوید: امسال به روستاها نامه ارسال کردیم تا کشاورزان چغندرشان را به هر کارخانه ای که قیمت مناسب بدهد بفروشند و فقط به کارخانه قند نقده فکر نکنند.
, سال گذشته کارخانه قند قنده در اقدامی بی سابقه با مجوز مسئولین شهری و استانی اجازه خروج چغندر قند کشاورزان نقده به خارج از شهر را نداد و همه کشاورزان ملزم شدند تا محصولشان را به آذرقند نقده تحویل دهند. اما امسال به گفته کشاورزان، فرماندار نقده نه تنها از این اقدام حمایت نمی کند بلکه به گفته رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان آنها را تشویق کرده تا با شکایت به مراجع قانونی پولشان را دریافت کنند.
,سید مهدی مدنی با یادآوری تحویل 365 هزار تن چغندرقند در سال گذشته به آذرقند نقده، این اقدام را باعث انفعال کشاورزان در برابر فشارهای کارخانه قند نقده دانست که باعث شد مسئولان کارخانه عیار چغندر کشاورزان را باب میل خودشان تعیین کنند و به خودشان جرأت دهند پول کشاورزان را پرداخت نکنند در حالیکه فقط با فروش تفاله های چغندر قند کل این مطالبات قابل پرداخت بود!
,امسال سطح زیر کشت چغندر نسبت به سال قبل بسیار کمتر شده و رئیس هیئت مدیر نظام صنفی کشاورزان نقده علت آن را کمبود آب، رفتار مسئولان کارخانه قند با کشاورزان و دردسرهای پرورش چغندر اعلام کرده و می گوید کشاورزان را تشویق به کاشت کدو کرده اند.
,

, ,
چغندرکاران با وجود افتخار به کارخانه قند نقده اذعان دارند که مسئولان غیربومی آذرقند، این کارخانه را بدنام کرده اند و اگر در رویکرد کارخانه قند نقده چرخش مثبتی احساس کنند شاید باز هم مثل گذشته باهم وارد تعامل شوند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه