نبود سینما یکی از دغدغه های اصلی جوانان ملکانی

نبود سینما یکی از دغدغه های اصلی جوانان ملکانی
شهرستان ملکان با داشتن جمعیتی بالغ بر 120 هزار نفر، سالهاست که از داشتن یک پرده نقره ای چندین سال است که تعطیل شده بی بهره است، و جوانان شهرستان ملکان از دیدن یک فیلم که بارها از طریق صدا و سیما آنونس آن پخش می شود محروم مانده­ اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیارملکان، از آنجائیکه مقوله فرهنگ وپرکردن اوقات فراغت مردم وبه ویژه جوانان ، موضوعی است که همواره باید مورد توجه مسئولان وبه ویژه متولیان این امر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارملکان،, دیارملکان،,

در این خصوص می توان گفت: سینما به عنوان یک مکان تاثیرگذار فرهنگی و از مهم ترین ارکان فرهنگ سازی در انتقال فرهنگ ارزشی به جامعه نقش بی بدیلی دارد، چراکه دیدن یک فیلم با محتوای ارزشی و تاثیری که برافکار عمومی جامعه دارد تا مدتها ذهن مخاطبان را به خود مشغول می کند که به این دلیل به هنر هفتم مشهور است.

,

شهرستان ملکان با داشتن جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر، سالهاست که از داشتن یک پرده نقره ای چندین سال است که تعطیل شده بی بهره است، و جوانان شهرستان ملکان از دیدن یک فیلم که بارها از طریق صدا و سیما آنونس آن پخش می شود محروم مانده­ اند.

,

یکی از شهروندان ملکانی در خصوص تعطیلی چندین ساله سینمای ملکان می گوید: سینما برای شهر ملکان یک نیاز است، تا جوانان و خانواده ها اوقات فراغت خود را در کنار هم با دیدن یک فیلم پر کنند و همچنین از سالن سینما می توان به عنوان فرهنگ سرا و برای دیگر کارهای فرهنگی استفاده کرد اما متاسفانه در شهر ملکان علاوه بر تعطیلی سینما و نبود مکان های فرهنگی – تفریحی قهوه خانه ها در این شهرستان بصورت قارچ گونه رشد کرده و جوانان به قهوه خانه ها روی آورده و اوقات فراغت خود را در پای قلیان ها سپری می کنند.

,

می طلبدکه مسئولین ذیربط شهرستان برای حال و وضع این سینما که در حال حاضر می توان آن را جز یکی از ساختمان های مخروبه شهر به حساب آورد چاره اندیشی کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه