با حضور رئیس اداره امور شعب بانک ملی گیلان؛

ساختمان جدید بانک ملی شعبه مرکزی آستارا افتتاح شد

ساختمان جدید بانک ملی شعبه مرکزی آستارا افتتاح شد
ساختمان جدید بانک ملی شعبه شهرستان آستارا طی مراسمی در حضور رئیس اداره امور شعب بانک ملی گیلان و برخی مسئولین افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آستارا خبر، به مناسبت هشتادو هفدمین سالروز تاسیس بانک ملی ایران در ۲۰ شهریور سال ۱۳۰۷ و با حضوررئیس اداره امور شعب بانک ملی گیلان و برخی از مسئولان شهرستان، ساختمان جدید بانک ملی شعبه آستارا افتتاح شد.

رئیس اداره امور شعب بانک ملی گیلان با تبریک پیشاپیش سالروز تاسیس بانک ملی ایران افزود: احداث ساختمان جدید بانک ملی شعبه آستارا از پروژه‌هایی است که با هدف ایجاد فضای مناسب برای ارائه خدمات به شهروندان آستارایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه بانک ملی بیشترین گردش مالی و دارایی را در بین بانک‌های کشور دارد، اظهار کرد: بانک ملی در این سال با سرمایه مردم شکل گرفت و بیشترین گردش مالی و دارایی را در بین بانک‌های کشور دارد.

اصلان کریمی با اشاره به اینکه بانک ملی نماد همکاری ملت و دولت است، تصریح کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید و سیاست این بانک به تمام تسهیلات اعطایی کاملاً نظارت می‌کنیم.

وی در ادامه با اشاره به آمار پرداختی تسهیلات بانک ملی در تمام شعب گیلان طی سال گذشته، اظهار کرد:  یک‌هزار و ۶۹۶ مورد تسهیلات در قالب قرض‌الحسنه ضروری به مبلغ ۱۴ میلیارد ریال در سال گذشته به متقاضیان پرداخت شده‌است.

وی ادامه داد: مبلغ ۲۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به مزدوجین به صورت قرض‌الحسنه پرداخت شده‌است.

وی با بیان اینکه سال گذشته بالغ بر یک‌هزار نفر از تسهیلات خوداشتغالی بهره‌مند شده‌اند، افزود: مبلغ ۱۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در راستای فراهم کردن اشتغال و برطرف شدن بیکاری در سال گذشته به متقاضیان تسهیلات پرداخت شده‌است.

وی با اشاره به اینکه در پنج ماه نخست امسال ۴ هزار و ۸۷۷ مورد تسهیلات در گیلان پرداخت شده‌است،تصریح کرد : از این تعداد، ۴۱۴ مورد در قالب قرض‌الحسنه ضروری، ۲ هزار و ۱۲۳ مورد قرض‌الحسنه ازدواج و ۲ هزار و ۳۴۰ مورد نیز تسهیلات بافت فرسوده و بهسازی مسکن روستایی پرداخت شده‌است.

وی در پایان سخنان خود گفت:  مجموع مبلغ ۷۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط در پنج ماه نخست امسال پرداخت شده‌است.

امام جمعه شهرستان آستارا نیز در طی این مراسم با اشاره به اجرای صحیح بانکداری اسلامی، اظهار کرد: در اجرای بانکداری اسلامی باید تلاش شود تا در بانک ها خلاف شرع صورت نگیرد.

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا بر لزوم توجه هر چه بیشتر عملی کردن احکام اسلامی در عملیات بانکی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات به قشر کم درآمد جامعه، تصریح کرد: باید در پرداخت تسهیلات به قشر کم درآمد ها هم توجه کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آستارا خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ساختمان جدید بانک ملی شعبه مرکزی آستارا در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۶۹۲ متر مربع با زیربنای ۲ هزار و ۸۰۵ متر مربع در سه طبقه احداث شده‌است.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه