فرمانده انتظامی نهاوند:

راکب 22 ساله موتورسیکلت در اثر تصادف جان باخت

راکب 22 ساله موتورسیکلت در اثر تصادف جان باخت
فرمانده انتظامی نهاوند از وقوع یک فقره تصادف فوتی در محورهای مواصلاتی این شهرستان و جان باختن جوان 22 ساله خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، سرهنگ محسن اقبالیان بیان داشت: در پی تماس تلفنی با مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر وقوع یک فقره تصادف فوتی در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان نهاوند بلافاصله ماموران پلیس راه در محل حاضر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

این مقام انتظامی ادامه داد: با بررسی ابتدایی به عمل آمده از محل مشخص شد که این تصادف بین یک دستگاه خودروی سواری پژو و یک دستگاه موتورسیکلت واقع ،که متاسفانه راکب موتورسیکلت که جوانی حدوداً 22ساله بوده به علت شدت ضربه و جراحات وارده در دم فوت نموده است.

,

وی ادامه داد: پس از حضور کارشناسان خبره تصادفات و بررسی تخصصی از محل تصادف علت تامه این تصادف بی احتیاطی از سوی راکب موتورسیکلت و تغییر مسیر ناگهانی وی بوده است که با تنظیم گزارش و کروکی پلیس راه در این خصوص مراتب اقدام قانونی در دستور کار قرار گرفت.

,

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند درپایان این خبر اذعان داشت: متاسفانه توصیه ها و تاکیدات پلیس برای قانونمند شدن موتورسیکلت سواران تا کنون نتیجه مطلوبی نداشته است و علیرغم وجود حجم عظیمی از اقدامات فرهنگی-اجتماعی-انتظامی وترافیکی از سوی پلیس و برخی از دستگاه های دولتی ذیربط بازهم شاهد وقوع این حوادث تلخ برای موتورسیکلت سواران علی الخصوص قشر جوان و نوجوان در سطح کشور هستیم که از مهمترین عوامل این موضوع می توان به سهل انگاری و ساده انگاری جوانان عزیز در خصوص خطرات و تهدیدات این وسیله نقلیه و عدم رعایت قانون توسط آنان اشاره کرد.

,

پایان پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه