سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی هرمزگان:

پروژه ناتمام مجتمع فرهنگی هنری بندرعباس 4 ساله شد

پروژه ناتمام مجتمع فرهنگی هنری بندرعباس 4 ساله شد
سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هرمزگان گفت: پروژه احداث مجتمع فرهنگی و هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی هرمزگان در سال 90ساختمان آن در میدان انقلاب بندرعباس تخریب شد که به دلیل عدم اعتبار برای ساخت متوقف شده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انوشیروان پیشدار سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده اظهار کرد:درحالیکه مقام معظم رهبری از حوزه هنری به عنوان پایگاه هنری انقلاب یاد می کنند، اما بی توجهی به این حوزه در استان غیر قابل تامل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انوشیروان پیشدار سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده اظهار کرد:درحالیکه مقام معظم رهبری از حوزه هنری به عنوان پایگاه هنری انقلاب یاد می کنند، اما بی توجهی به این حوزه در استان غیر قابل تامل است., فرهنگ کده ,

 

,

پیشدار بابیان اینکه آغاز عملیات اجرایی مجتمع حوزه هنری که نقشه های آن برای احداث آن در زمینی به مساحت هزار مترمربع ودر 5طبقه آماده است، اظهار امیدواری کرد و افزودند: از طریق مدیریت عالی استان احداث این مجتمع وارد فاز اجرایی شود وهنرمندان حوزه هنری انقلاب اسلامی از مکانی مناسب وآبرومند برای فعالیت های فرهنگی وهنری بهره مند شوند واین پایگاه در اختیار هنرمندان انقلابی وارزشمند قرار گیرد.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه با افتتاح مجتمع فرهنگی هنری بندرعباس و شاهد تولید آثار فاخر وارزشمند در این پایگاه هنری انقلاب باشیم و بی‌شک در جهت ارتقای فعالیت‌های این انجمن نیز مؤثر خواهد بود ،خاطرنشان کرد :این مجتمع شامل سینما، سالن آمفی تئاتر، نگارخانه، کلاس های آموزشی و مجموعه اداری است که بایستی در5طبقه ساخته شود.

,

 

,

 

,

سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هرمزگان تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح هفت میلیارد تومان است که توسط اداره کل راه شهرسازی باید احداث شود ودر اختیار حوزه هنری انقلاب اسلامی قرار گیرد.

,

 

,

پیشدارگفت : با توجه به استعدادهای فراوان فرهنگی و هنری در بین مردم به‌ ویژه جوانان  استان هرمزگان، خواهشمندیم هرچه زودتر تکلیف این مجتمع مشخص شود.

,

 

,

یکی از هنرمندان هرمزگانی افزود: هنرمندان استان هرمزگان 4 سال است در انتظار بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی این استان به سر می‌برند؛ پروژه‌ای که بهره‌برداری از آن می‌تواند تحولی مثبت در عرصه فرهنگ و هنر این استان باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه