عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان:

زیر بنای فعالیت های فرهنگی توجه به خانواده است

زیر بنای فعالیت های فرهنگی توجه به خانواده است
عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به نقش خانواده در تحول آفرینی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و مدیریتی در جامعه، گفت: زیر بنای فعالیت های فرهنگی توجه به خانواده است ولی به اندازه کافی به این نهاد توجه نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان بیدار، محمد صالح طیب نیا صبح امروز در مراسم افتتاحیه همایش خانواده از منظر اهل البیت (ع) گفت: زیربنایی ترین جایگاه در بنای فرهنگ اسلامی خانواده است ولی سرمایه های جامعه کمتر برای احیای این رکن جامعه سوق پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه در۳۶ سال بعد از انقلاب اسلامی خدمات خوبی صورت گرفته است، افزود: متاسفانه به اندازی که به سایر نهادهای فرهنگی توجه شده است، خانواده مد نظر قرار نگرفته است و نهادهای مسوول و فرهنگی در سالهای اخیر به این جایگاه پی برده اند و برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده اند.
دبیر علمی همایش خانواده از منظر اهل بیت (ع) اظهار کرد: خانواده منشا تحول آفرینی در حوزه های اقتصاد، مدیریت، فرهنگ، سیاست و تربیت جامعه است و از همین رو حضرت علی (ع) برای تحول آفرینی سیاسی به فرزند خویش امام حسن مجتبی (ع) نامه می نویسند.
وی با اشاره به نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر، گفت: ایشان در این نامه برای انتخاب مدیران شایسته مالک اشتر به انتخاب این مدیران از خانواده های با شرافت و دلسوز توجه می دهند.
این عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به نامه دیگری از حضرت علی (ع) به امام حسین (ع) و امام حسن (ع) اشاره کرد و افزود: ایشان در این نامه های تربیتی که با عبارت ای فرزندم آغاز می شود، مهمترین نکات تربیتی را بیان می کنند.
وی با بیان اینکه همایش خانواده از منظر اهل البیت (ع) اولین همایش از سلسه همایش های “اهل البیت (ع) و بنیان های فرهنگی عصر حاضر است، افزود: اولین همایش با موضوع خانواده به دنبال بررسی جایگاه این رکن تربیتی در بنای فرهنگی جامعه از منظر اهل بیت (ع) است.
دبیر علمی همایش خانواده از منظر اهل البیت (ع) گفت: این همایش در هفت محور تراز مطلوب خانواده از نظر اهل البیت (ع)، تشکیل، حفظ و تحکیم خانواده از نظر اهل البیت (ع)، مدیریت و اقتصاد خانواده ، سلامت در خانواده، تعلیم وتربیت در خانواده، جمعیت شناسی و خانواده و حمایت از خانواده در نظام اسلامی برگزار شد.
وی با اشاره به اعلام فراخوان همایش از اردیبهشت سال جاری، گفت: در این مدت ۲۶۸ مقاله کامل به دبیرخانه همایش رسید که پس از چند مرحله داوری در مجموع ۷۴ چکیده چاپ شد.
وی خاطر نشان کرد: ۳۳ مقاله کامل برای انتشار پذیرفته شد و ۱۵ مقاله برتر در همایش ارائه خواهد و به مولفین آن جوایزی اهدا خواهد شد.
همایش خانواده از منظر اهل البیت (ع) صبح امروز با هدف تبیین دیدگاه قران و اهل البیت (ع) در خصوص جایگاه و نقش تربیتی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سلامت در نظام اسلامی در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صفهان بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه