امام جمعه اهل سنت شاهو:

دولت عربستان باید امنیت را برای حجاج بیت الحرام تأمین کند

دولت عربستان باید امنیت را برای حجاج بیت الحرام تأمین کند
ملا محمودی امام جمعه بخش شاهو در پی سقوط جرثقیل در مکه، عربستان را فاقد قابلیت در جهت حفظ امنیت زائران دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ملا محمود محمودی در گفتگو با  سراب روانسر، ضمن ابراز تألم و همدری با خانواده های حجاج اظهار داشت: دولت عربستان با اقدامات اخیر پیش آمده سفر اصلی حج را به چالش کشیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,

 

,

ملا محمودی افزود: عربستان طی چند ماه اخیر عدم توانایی خود را در حفظ امنیت زائران نشان داد، که این ناتوانی یکی در تجاوز به دو نوجوانی ایران و دیگری حادثه تلخ اخیر که در آن متاسفانه شاهد فوت بیش از 110 نفر بودیم نمایان شد.

,

 

,

امام جمعه موقت اهل سنت شاهو با بیان اینکه در ابتدا پیش از آغار سفر تمتع و ورود حجاج به مکه قرار بر این بوده است که این جرثقیل ها را بردارند، افزود: یکی از ضروریات اصلی این سفر و زیارت الهی امنیت پایدار برای حجاج بیت الله الحرام است و امنیت زائران جزء اصلی از ارکان این سفر است.

,

 

,

ماموستا محمود محمدی در پایان بار دیگر ضمن ابراز تأسف از این اتفاق عنوان داشت: ضروریست که دولت عربستان امنیت را برای حجاج بیت الحرام تأمین کند و گرنه از لحاظ شرعی دولت عربستان قابلیت حفظ امنیت زائران را ندارد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه