با تصمیم جدی اصلاح طلبان بهمئی؛

سخنرانی هادی خامنه ای در بهمئی قطعی شد

سخنرانی هادی خامنه ای در بهمئی قطعی شد
بعد از نشست و رایزنی های متعدد اصلاح طلبان بهمئی سرانجام سخنرانی حجت الاسلام هادی خامنه ای در شهر لیکک قطعی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری آوای ماغر،بعد از تلاش اصلاح طلبان شهرستان بهمئی مبنی بر حضور محمد رضا عارف یا حجت الاسلام هادی خامنه ای جهت سخنرانی در این شهرستان که از سال گذشته نیز در دستور کار آنها بود (لینک خبر)،سرانجام منابع آگاه از نهایی شدن سخنرانی حجت الاسلام هادی خامنه ای در شهر لیکک خبر دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر, لینک خبر,

 

,

اصلاح طلبان بهمئی در راستای تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی و استفاده از رهنمود های سران خود از تهران، این بار تصمیم به دعوت حجت الاسلام هادی خامنه ای جهت حضور در جمع این طیف سیاسی در شهرستان بهمئی گرفتند.

,

 

,

جهت تنویر افکار عمومی و آگاهی مردم از سوابق فرد دعوت شده توسط سران اصلاحات بهمئی نظر مخاطبین عزیز را به مطالب زیر جلب می نمایم:

,

 

,

به گزارش سایت خبری آوای ماغر،جدید ترین مواضع این فرد را راجع به فتنه 88، ساختگی خواندن شعار معروف "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران"،اتهام و انتقاد شدید از صدا و سیما ،اعتقاد به سیاه ترین دوران کشور در دولت احمدی نژاد،متحجر خواندن تفکرات رقبای دیگر احزاب سیاسی،اعتراض شدید به روند موجود کشور ،همه در  سخنرانی نیمه مرداد ماه امسال وی که در کرمانشاه داشت ،می توانیم از این لینک  مشاهده کنیم که در خبرگزاری تحلیلی خبر آنلاین وابسته به جریان اصلاحات موجود است.

, آوای ماغر, این لینک, خبرگزاری تحلیلی خبر آنلاین,

 

,

همچنین برای مشاهده شخصیت حجت الاسلام هادی خامنه ای این لینک می تواند مفید باشد.

, این لینک ,

 

,

به گزارش سایت خبری آوای ماغر،قرار است سخنرانی خامنه ای عصر روز جمعه در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی برگزار شود.

, آوای ماغر,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه