کارشناس سوادآموزی آموزش و پرورش بشرویه :

باسواد شدن 97 درصدی جمعیت سوادآموزی بشرویه

باسواد شدن 97 درصدی جمعیت سوادآموزی بشرویه
علی غلامیان کارشناس سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان بشرویه گفت:97 درصد جمعیت سوادآموزی در شهرستان بشرویه توسط این نهاد سواد دار شدند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خاورستان علی غلامیان کارشناس سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان بشرویه در بیان کرد طی گزارشی اعلام کرد:این طرح همزمان باسراسر کشور در سال 1358 بعنوان یک نمایندگی در شهر بشرویه آغاز بکار کرد و کار خودش را با 10 مربی آغاز کرد.
وی همچنین اظهار داشت تاکنون طی این مدت 4 دوره مقدماتی وپیشرفته برگزار شده و تاکنون 97 درصد نیز با سواد شده اند.
غلامیان دامه داد: امسال نیز این طرح با 5 مربی و 8 سوادآموز در روستاهای غنی آباد و رقه و 3 نفر نیز در خود شهر بشرویه در حال اجراست .
کارشناس سوادآموزی  آموزش و پرورش اعلام کرد: سوادآموزی در این شهرستان رشد بالای 97 درصد داشته که این نشان از آن دارد که این نهادتوانسته در بحث براندازی بی سوادی تلاش کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه