فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول:
راه تحقق اقتصاد مقاومتی، حاکم شدن فرهنگ بسیجی در اقتصاد کشور است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول گفت: بسیح در راستای محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی کارهای بسیار بزرگی در کشور انجام داده و راه تحقق اقتصاد مقاومتی حاکم شدن فرهنگ بسیجی در اقتصاد کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دزفول امروز ، سرهنگ “عبدالامیر محتشمی راد” فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی و توصیه به الگوگیری از بسیج در این عرصه، حاکم شدن فرهنگ بسیجی در تمام عرصه ها را گره گشای مشکلات کشور خواند و اظهارکرد: فرهنگ بسیجی، فرهنگ «ایثار» و «ما می توانیم» و صرف کردن فعل توانستن است. فرهنگی است که از حداقل امکانات حداکثر بهره وری را می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز , دزفول امروز , دزفول امروز,وی افزود: بسیح در راستای محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی کارهای بسیار بزرگی در کشور انجام داده است.
,عبدالامیر محتشمی راد اقدامات محرومیت زدایی ناحیه مقاومت بسیج دزفول را بی سابقه و جهادی خواند و تصریح کرد: اجرای پروژه های آبرسانی به روستاهای مناطق صعب العبور، بهسازی محل اسکان محرومین، ساخت حمام و سرویسی های بهداشتی، در منطقه احمدفداله از جمله این اقدامات است که برخی از آن ها در منطقه صعب العبور و محروم احمدفداله بی سابقه است.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول، اعطای وام اقتصاد مقاومتی به بسیجیان و افراد علاقمند به تولید را از جمله اقدامات، بسیج برای تکیه به اقتصاد مقاومتی و داخلی خواند و ادامه داد: در حوزه پرورش طیور، زنبور عسل، بلدرچین، مرغ بومی، صنایع تبدیلی، دامداری و خوداشتفالی و مشاغ خانگی وام اعطا شده است.
,سرهنگ محتشمی، اقتصاد مقاومتی را تنها راه شکوفایی اقتصاد در جهت خودکفایی خواند و با بیان اینکه تنها راه شکوفایی اقتصاد کشور اعتماد به ظرفیت های داخلی است، تاکید کرد: همانگونه که در عرصه نظامی با تکیه بر اعتماد به نیروها و ظرفیت های داخلی موفق به ساخت کلیه تسلیحات و موشک های مورد نیاز کشور شدیم که اکنون این سلاح ها در بازدارندگی بسیار موفق بوده و تبدیل به کابوسی برای ابرقدرتها و دشمنان شده است، باید همین فرهنگ و اعتماد به ظرفیت های داخلی در موضوعات اقتصادی نهادینه شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه