فرماندار بهشهر؛

بهشهر مهیای سفر رییس‌جمهور به مازندران می‌شود

بهشهر مهیای سفر رییس‌جمهور به مازندران می‌شود
فرماندار بهشهرگفت: بهشهر مهیای سفر رییس‌جمهور و اعضای هیئت دولت به مازندران می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خط امید، محمدتقی نورزاد صبح امروز در جمع خبرنگاران از سفر رییس‌جمهور و اعضای هیئت دولت به مازندران خبر داد و اظهار کرد: این سفر پیامدهای مهمی برای استان و شهرستان بهشهر دارد که در این راستا باید فضای شهرستان را مهیا کنیم و با هم‌اندیشی و همفکری آماده استقبال باشیم و از فرصت به‌دست آمده استفاده کنیم.

وی افزود: دکتر روحانی در استان مستقر و با اعزام نماینده‌های خود، نیازهای منطقه را بررسی و در جلسه استانی به آن رسیدگی می‌کند.

فرماندار بهشهر خاطرنشان کرد: به‌‍دلیل اینکه مسئله مهم شهرستان بهشهر اشتغال و اقتصاد است درخواست اول ما آمدن وزیر صنعت و معدن، سپس وزیر راه و شهرسازی در بحث منطقه آزاد و در نهایت وزیر نیرو برای موضوع سد و تامین آب آشامیدنی و برق شهرستان است.

نورزاد تصریح کرد: موضوع منطقه آزاد و بندر امیرآباد، سد گلورد و پل روی آن، تخصیص اعتبارات دولتی برای اتمام بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی و شهرک مسکونی امام(ره) که مشکل فاضلاب و هزینه میلیاردی برای اتمام نیاز دارد از درخواست‌های ارائه شده ما است.

نماینده دولت در بهشهر عنوان کرد: بهشهر با دارا بودن ۲۲۰۰ هکتار زمین وسعت زیادی را در استان مازندران در بر می‌گیرد که با تدبیر درست، این شهرستان می‌تواند به‌سویی رود که دیگر از نظر اشتغال و اقتصاد، مشکلی نداشته باشد.

وی در پایان گفت: در این سفر استانی رییس‌جمهور، برای برقراری ارتباط مردم با هیئت دولت، سامانه‌های تلفن ثابت در نظر گرفته شد که کارشناسان به سوالات و مشکلات مردم پاسخگو باشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه