زینی زاده جلالی را متهم به فرافکنی کرد

زینی زاده جلالی را متهم به فرافکنی کرد
باید دید آیا نتایج خوب میتواند آرامش را به اردوی قرمزهای آذربایجان برگرداند یا ادامه این جنگ زیر پوستی منجر به اخراج جلالی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناصحبت های مجید جلالی در برنامه نود باعث دلخوری شدید زینی زاده مدیرعامل تراکتورسازی شد.جلالی که مطلع شده مدیران تراکتور پس از کسب نتایج ضعیف این تیم در سه هفته اخیر صحبت هایی را با علی کریمی مبنی بر حضور او در کادر فنی کردند، در برنامه نود حرف هایی را به زبان آورد که مخاطبش به صورت مستقیم زینی زاده بود.سرمربی تراکتور در بخشی از گفته هایش به مشکلات مالی اشاره کرد اما زینی زاده این حرف را قبول ندارد.مدیر عامل تراکتورسازی در این باره می گوید:«صحبت های آقای جلالی در برنامه نود ناامیدمان کرد! ایشان از ما گلایه داشتند که هیچ باشگاهی با مربی‌اش اینگونه برخورد نمی‌کند و ما را زیر سوال بردند، اما این بی انصافی است. ما از ابتدای فصل به طور کامل از او حمایت کردیم و همچنان هم ادامه می‌دهیم. ما به درخواست ایشان و به دلیل سرمای تبریز اردوی 10 روزه ای را در تهران دایر کردیم تا بازیکنان از شرایط مطلوب بدنی دور نشوند، در حالی که هر روز اقامت ما در تهران برایمان حدود 10 میلیون تومان هزینه داشت. در هیچ زمانی مدیران تراکتور همچین امکاناتی را برای تیم مهیا نکردند اما ما فقط به خاطر مجید جلالی و موفقیت تیم با هر درخواستی از کادرفنی موافقت کردیم.» او سپس در مورد قراردادها و ارقام دریافتی به بانک ورزش توضیح داد:«از ابتدای فصل هم قراردادهای بازیکنان و کادرفنی به طور منظم پرداخت شده و از این نظر هم شرایط خوبی را سپری می‌کنیم اما نمی‌دانم منظور و مقصود آقای جلالی از بیان آن حرف ها چه بود.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
زینی زاده در پایان حرفی را زد که نشان دهنده عمق ناراحتی او بود:« پیشنهاد می‌کنم که ایشان کمی حس مسئولیت پذیریشان را تقویت کنند و از بهانه گیری و فرافکنی پرهیز کنند. ما سعی کردیم تمام خواسته های ایشان را برآورده کنیم و فکر می‌کنم که باید بازی های بهتری را از تیم‌مان شاهد باشیم. خیلی خوب است که به جای متهم کردن دیگران، ضعف های خودمان را شناسایی کنیم و مسئولیت تصمیم گیری‌ها و عملکردمان را برعهده بگیریم. کج بودن زمین و کوچک بودن شهر، بهانه خوبی برای فرار و شانه خالی کردن از مشکلات نیست.»
,
جلالی هم  پیش از این عنوان کرده بود تا امروز دندان روی جگر گذاشته است.حالا باید دید آیا نتایج خوب میتواند آرامش را به اردوی قرمزهای آذربایجان برگرداند یا ادامه این جنگ زیر پوستی منجر به اخراج جلالی می شود. توپ در زمین آقا معلم است و او برای رهایی از این مخمصه چاره ای ندارد جز برگرداندن تیم به صدرجدول.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه