مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خبر داد؛

اسفراینی ها پیشگام در مدرسه سازی

اسفراینی ها پیشگام در مدرسه سازی
خیران مدرسه ساز اسفراینی در نهضت مدرسه سازی پیشگام هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان شمالی با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از سال 85 تاکنون در جشنواره های خیرین مدرسه ساز، 106 خیر مدرسه ساز اسفراینی، کمک 17 میلیارد و 244 میلیون تومانی را تعهد کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,
«پرویز ایمانی» افزود: 30 فضای آموزشی با 110 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 154 میلیون تومان از مهم ترین کمک های خیرین اسفراین دتر نهضت مدرسه سازی بوده است.
,
وی با اشاره به سهم خیران مدرسه ساز در ارتقای فضاهای خوابگاهی، سالن های ورزشی، خانه معلم و نماز خانه ها خاطر نشان کرد: خیران اسفراینی در 23 فضا با اعتبار 3 میلیارد و 90 میلیون تومان در این حوزه مشارکت کرده اند.
,
وی اظهار داشت: اهدای زمین به مساحت 111 هزار و 984 مترمربع با ارزش ریالی 6 میلیارد و 962 میلیون تومان سهم دیگری از خیران مدرسه ساز اسفراینی است.
,
وی عنوان کرد: اعطای 16 بنای تجاری و مسکونی به ارزش یک میلیارد و 45 میلیون تومان بخش دیگری از همراهی خیران در یاری به نهضت مدرسه سازی در اسفراین بوده است.
,
وی خاطر نشان کرد: خیران اسفراینی جزو پیشگامان در نهضت مدرسه سازی هستند.
,
انتهای پیام/ج
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه