رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی استان خبر داد:

آموزش 2 هزار راننده سازمانی به همت پلیس راهور در همدان

آموزش 2 هزار راننده سازمانی به همت پلیس راهور در همدان
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی استان همدان از آموزش حدود 2 هزار راننده سازمانی از ابتدای سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، سرهنگ حسین طلایی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه رانندگان سازمانی پادگان قهرمان افزود: این یگان از هر موقعیتی در جهت ارتقاء فرهنگ ترافیک افراد مختلف جامعه استفاده می نماید و یکی از محل هایی که جلسات آموزش همگانی برگزار می گردد در بین رانندگان حمل و نقل ارگان ها و سازمان ها است که نقش بسزایی در حمل و نقل را ایفا، می نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه اظهار داشت: این رانندگان علاوه بر اینکه در محل کار به عنوان راننده فعالیت دارند غالباً در زندگی شخصی خود نیز به عنوان رانندگان خودروهای شخصی در ترافیک دخیل می باشد .

,

سرهنگ طلائی ادامه داد: در این جلسات ضمن بررسی علل وقوع تصادفات، راهکارها و روش های پیشگیری از آن نیز احصاء و به رانندگان آموزش داده می شود.

,

این مقام انتظامی اضافه کرد: در این جلسات از مستندات تصویری جهت هر چه ملموس تر شدن آموزش ها نیز استفاده می گردد و همچنین کلیپ های آموزشی و تکان دهنده از عواقب تخلف از قوانین و مقررات جهت افزایش هوشیاری رانندگان در امر رانندگی استفاده می گردد.

,

رییس پلیس راهور استان همدان در خاتمه خاطرنشان ساخت: از ابتدای سال تا کنون بیش از 18 جلسه آموزشی برای کارکنان مراکز انتظامی و نظامی در سطح استان برگزار و در حدود 2 هزار راننده سازمانی بصورت چهره به چهره آموزش دیده اند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه