ورود بسیجیان به بازار نوشت افزار/
نخستین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی و اسلامی در میاندوآب دایر شد + تصاویر
بعد از انتقادات انجام گرفته از رواج نوشت افزار با نمادهای غربی و غیر اسلامی در بازار، نمایشگاه نوشت افزار ایرانی و اسلامی در میاندوآب با تلاش و همت بسیجیان راه اندازی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، به دنبال گسترش فروش نوشت افزار با نمادهای غربی و غیر اسلامی در بازار در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، نخستین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی و اسلامی در میاندوآب با تلاش و همت بسیجیان پایگاه امام علی(ع) حوزه مقاومت بسیج یک شهری شهید خدایی میاندوآب افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, زرین خبر,این نمایشگاه که در محل کانون جوانان بسیج شهید آوینی میاندوآب و در آستانه آغاز سال تحصیلی برپاشده است، علی رغم اینکه به گفته مسئولان برگزاری نمایشگاه در روزهای آینده به صورت رسمی افتتاح می شود، با استقبال گسترده مردم مواجه شده و دست اندرکاران آن مجبور به بازگشایی درب نمایشگاه قبل از افتتاح رسمی شده اند.
,در این نمایشگاه انواع دفتر و لوازم التحریر تولید داخل کشور با تصاویر ایرانی و اسلامی با تخفیف ویژه به فروش می رسند.
,در حالی که امروزه رنگ ولعاب دفتر مشق ها با طرح هایی از شخصیت های کارتونی خارجی مانند باربی و بن تن و بتمن بازار را غرق کرده اند و این اقدام بسیجیان در برپایی نمایشگاه با نوشت افزارهای ایرانی و اسلامی و استقبال گسترده مردم از این نمایشگاه نشان دهنده علاقه آنها به تهیه نوشت افزار با نمادهای ایرانی و اسلامی است.
,
ارسال دیدگاه