فرمانده سپاه بابلسر؛

آمریکا به دنبال دور کردن ایران از تحولات منطقه است

آمریکا به دنبال دور کردن ایران از تحولات منطقه است
فرمانده سپاه بابلسر: آمریکا به دنبال گشودن جبهه‌ای دیگر برای مشغول کردن ایران و دور کردن ایران از تحولات منطقه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، سیدموسی حسین‌نژاد در مجمع شورای عالی بسیج بابلسر که در سپاه این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین مشکل و اساسی‌ترین مسأله غرب و آمریکا با انقلاب اسلامی مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر آنان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه دنیای استکبار بسیار تلاش کرد تا با عملیاتی کردن استراتژی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت مقاومت ملت را متزلزل کند، افزود: در طول چهار دهه از حیات سیاسی انقلاب اسلامی، دامنه تهدیدات علیه انقلاب از سوی آمریکا گسترش یافته است.

فرمانده سپاه بابلسر با تأکید بر اینکه ابعاد تحریم علیه ملت مظلوم ایران وسیع‌تر شده است، تصریح کرد: بیش از 10 سال است که تمرکز غرب و آمریکا معطوف به مسأله هسته‌ای کشورمان بوده است و این سناریو نیز در راستای ایجاد گسل در مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر شیطان بزرگ قابل تحلیل است.

حسین‌نژاد تصریح کرد: آنچه از برآیند تمرکز و فشار طرف مقابل بر ایران حکایت می‌کند این است که آمریکا به شدت به دنبال همراه کردن متحدان غربی و عربی با خود است.

وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال گشودن جبهه‌ای دیگر برای مشغول کردن ایران و دور کردن ایران از تحولات منطقه است، گفت: آمریکایی‌ها به درستی ماهیت ضداستعماری و ضداسرائیلی ایران را شناختند که به مثابه قلب این افکار و اندیشه‌های ضد امپریالیستی را به دنیا پمپاژ می‌کند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بابلسر خاطرنشان کرد: آمریکا برای تسخیر این قلب و یا نابودی آن، یک برنامه دارد و برنامه آمریکا همان گزینه‌های روی میز آنان است که امروز بیشتر شبیه یک طنز و بلوف سیاسی شده است و 9 گزینه‌ای که اوباما از رؤسای جمهور پیشین خود به ارث برده است، شامل سه گزینه نظامی، سه گزینه براندازی، یک گزینه مهار منطقه‌ای و دو گزینه دیپلماتیک است.

حسین‌نژاد با بیان اینکه در گزینه نظامی آمریکا سه راهبرد جنگ تک آمریکایی، جنگ تمام عیار و جنگ اسرائیل با حمایت آمریکا را کلید خورد، اذعان کرد: ناکارآمدی همه این توطئه در مواجهه با ملت بزرگ ایران پوشالی بودن قدرت آمریکا در دنیا را رقم زد.

وی اضافه کرد: در گزینه مهار منطقه‌ای آمریکا در سال 2003 با توجیه تأدیب مهره دست نشانده خود صدام به بهانه برخوردار بودن از سلاح‌های کشتار جمعی به عراق حمله کرد و خودش را یک سنگر به ایران نزدیک کرد که شاید به دلیل هم‌جواری مانع صدور انقلاب شود ولی ناکارآمدی استراتژی او این بار نیز متحدانش را غافلگیر کرد.

فرمانده سپاه بابلسر افزود: حمایت آمریکا از عناصر خودفروخته مثل ریگی در داخل و پرورش گروه‌های تندرو افراطی مثل القاعده، طالبان، داعش و جبهه النصره و ایجاد ناامنی در منطقه خاورمیانه و رشد سلفی‌گری و اسلام تکفیری از یک سو و اسلام سکولاریزه که مبتنی بر تسامح و تساهل است و برگرفته از حزب اسلام‌گرای رجب طیب اردوغان است و از سوی دیگر مرجع‌تراشی برای نشان دادن اسلام و شیعه افراطی مثل امثال سیدصادق شیرازی و یاسر الحبیب و نظایر آن، همه دال بر عزم آمریکا در مسیر شکننده کردن مقاومت مردم ایران است.

حسین‌نژاد در تشریح چرایی اینکه امروز دنیا آگاه شد که قدرت نظامی آمریکا رو به اُفول است، تصریح کرد: آمریکا در طول تقریباً چهار دهه ما را تهدید و تحریم کرد و ما عقب ننشستیم.

وی با تأکید بر اینکه آمریکا در صف بده‌کارترین کشور دنیا با 18 تریلیون بدهی ایستاده است، اظهار کرد: آمریکا نشان داد که اقتصادش بی‌ثبات و ناپایدار است.

فرمانده سپاه بابلسر ادامه داد: مقاومت و ایستادگی ما، ضامن بقای انقلاب بوده و این مستلزم آن است که هم‌افزایی و هم‌گرایی اولویت کاری مسئولان شود که در هم‌افزایی دو عنصر بارز و برجسته اخلاص و بصیرت وجود دارد.

حسین‌نژاد در پایان با اشاره به اینکه نزاع در لایه‌های انقلاب، در حوزه فرهنگی و اقتصادی است، خاطرنشان کرد: ما باید با هم‌افزایی آن، موانع رشد فرهنگی را شناسایی و آن را ریشه‌کن کرده و بستر رشد و تعالی فرهنگی را از قبل همین هم‌افزایی مهیا کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه