نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری

رونق عرصه تعلیم و تربیت در جهت تقویت ارتباط انسان با خداست

رونق عرصه تعلیم و تربیت در جهت تقویت ارتباط انسان با خداست
نماینده ولی‌فقیه در استان مطرح کرد: اگر امروز نظام اسلامی با تمام وجود تلاش می‌کند که مدارس شکل بگیرد و آموزش و پرورش و عرصه تعلیم و تربیت رونق پیدا کند، همه برای آن است که مساجد رونق و ارتباط انسان با خدا تقویت پیدا کند و انسان به معراج برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکات برین، حجت الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار مشکات برین در خصوص افتتاح هفت مدرسه بنیاد برکت در چهارمحال و بختیاری که در روستای خراجی برگزار شد اظهار کرد: روستا و مردم خراجی از جایگاه ایمانی بسیار خوبی برخوردار هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین, مشکات برین,

امام جمعه شهرکرد برقراری ارتباط تنگاتنگ با خدای متعال به واسطه رونق بخشی به مساجد و در نهایت رساندن انسان به عروج روحی و روانی و ملکوتی را هدف اصلی نظام اسلامی خواند و تصریح کرد: اگر امروز نظام اسلامی با تمام وجود تلاش می‌کند که مدارس شکل بگیرد و آموزش و پرورش و عرصه تعلیم و تربیت رونق پیدا کند، همه برای آن است که مساجد رونق و ارتباط انسان با خدا تقویت پیدا کند و انسان به معراج برسد.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام با تاکید بر اینکه اگر همه نیازمندی‌ها و امکانات مالی و مادی انسان تأمین شود اما عرصه‌ای برای عروج انسان فراهم نباشد، هیچ ارزشی ندارد تصریح کرد: اگر مسجد و مدرسه ساخته شود، تمام آبادانی‌های زندگی و دنیایی مردم را فراهم کنیم و هیچ‌گونه سختی، فشار و خرابی در جامعه وجود نداشته باشد اما انسان همچنان زمینی و خاکی باشد، به طور قطع این سرمایه هیچ ارزشی نخواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در استان خطاب به مردم گفت: تمام این آبادانی‌ها و امکانات زمانی ارزشمند است و رنگ و جلا پیدا می‌کند که انسان به واسطه آن به معراج برود و بدانید که این معرج رفتن آدمی هم تنها و تنها از طریق ارتباط با خدای متعال و نماز محقق می‌شود.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان افزود: آن‌چه که برای یک انسان مسلمان در هر زمان ، مکان و عرصه‌ای الویت و هدف و قصد اولیه است، گره‌زدن خود به خداست است که اگر این شد به طور قطع فلاح و رستگاری برای آدمی رقم خواهد خورد.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام در ادامه با بیان اینکه امروز شاهد ساخت و افتتاح 140 مدرسه‌ توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم گفت: این ستاد خدمات بسیار با ارزش و قابل توجهی به نظام و مردم و مناطق محروم ارائه داده است.

نماینده ولی فقیه در استان با طرح این سوال هدف از راه‌اندازی ستاد فرمان حضرت امام راحل (ره) چه بود و چه وظایفی بر عهده دارد؟ تصریح کرد:‌ به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، اموال مجهول المالک و غصب شده توسط غاصبان و طاغوت‌های دوران پهلوی از آنان پس گرفته شد و به فرمان امام خمینی (ره) تمام این اموال در این ستاد جمع آوری شد.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام حفظ این اموال، توسعه و گسترش آن‌ها و  به کار گرفتن این اموال در راستای خدمت به مردم و جامعه به ویژه قشر محروم را سه وظیفه مهم این ستاد برشمرد و گفت: امام خمینی (ره) برای آن که از این اموال به درستی استفاده شود این ستاد را شکل دادند و اموال این ستاد در اختیار ولی فقیه است و بعد از امام راحل(ره) نیز تمام هم‌ّوغم رهبر انقلاب اسلامی نیز آن بوده که این اموال در جهت خدمت به محرومین و نیازمندان، توسعه فکر و فرهنگ و گره گشایی از جامعه استفاده شود.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان خدمات ارزشمند بنیاد برکت و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام راحل (ره) در حوزه های مختلف همچون ساخت مسجد و خانه عالمٰ پل و راه ها را یادآورشد.

انتهای پیام/

 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه