فرمانده سپاه بروجن خبر داد

72 عنوان برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در بروجن برگزار می‌شود

72 عنوان برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در بروجن برگزار می‌شود
فرمانده سپاه بروجن از برگزاری بیش از 72 برنامه متنوع به مناسبت هفته دفاع مقدس در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ پاسدار علی کیهانی به خبرنگار کلار، گفت: هفته دفاع مقدس بیانگر عظمت انقلاب اسلامی و ‏فرصتی مناسب برای تجدید ‏بیعت با آرمان‌های نظام، امام و شهدای ‏انقلاب است.  ‏

کیهانی در ادامه به تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در بروجن پرداخت و گفت: رژه نیروهای مسلح در 31 شهریور، صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی، عطر افشانی و گلباران قبور مطهر شهدا، برگزاری مجمع بسیج، ویزیت رایگان بسیجیان و رزمایش گردان‌های بیت‌المقدس ازجمله برنامه‌های مهم هفته دفاع در این شهرستان است.

کیهانی اضافه کرد: همایش پیاده‌روی خانوادگی، برگزاری مسابقات ورزشی، شب شعر و خاطره، نشست‌های بصیرتی، نهضت روشنگری با موضوع اقتصاد مقاومتی، برپایی نمایشگاه دفاع مقدس و دیدار با خانواده معظم شهدا از دیگر برنامه‌های هفته دفاع در بروجن است.

فرمانده سپاه بروجن بیان کرد: گرامیداشت دفاع مقدس پاسداشت گوشه‌ای از رشادت‌ها، ایثارگری‌ها، فداکاری‌ها و شهادت طلبی عزیزانی است که به خاطر دین، میهن و مردم این مرز و بوم از همه چیز خود گذشتند و در راه اعتلای ایران اسلامی ذره‌ای عقب‌نشینی نکردند.

وی با اشاره به جان‌فشانی رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس، افزود: جانفشانی و از خودگذشتگی ملت ایران در این دوران پرافتخار همچون نگینی تا همیشه در تاریخ حماسه، ایثار و پایداری این ملت می‌درخشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار، , کلار, کلار, ، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه