کمک بیش از 41 میلیارد تومانی مردم مازندران به نیازمندان
مردم مازندران در 9 ماه امسال 41 میلیارد و 500 میلیون تومان به نیازمندان کشورو استان کمک نقدی و غیر نقدی کردند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،معاون امور مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی مازندران در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به اینکه در 9 ماه امسال بیش از 41 میلیارد و 500 میلیون تومان از کمک های نقدی و غیر نقدی مردم استان جمع آوری شده است گفت : 14 میلیارد و 500 میلیون تومان به زکات اختصاص داشت ، 9 میلیارد تومان کمک های صندوقی مردم نوعدوست استان بوده 5 میلیارد و500 میلیون تومان مربوط به اکرام ایتام 3 میلیارد تومان جشن رمضان و یک میلیارد تومان جشن عاطفه ها و بقیه نیز مربوط به دیگر موارد بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ , بلاغ , بلاغ ,
قربانی افزود : در حال حاضر 527 هزارو 296 عدد صندوق بزرگ ،متوسط وکوچک درمعابرو خیابان ها، اداره ها ، مغازه های استان نصب شده که از این تعداد 506 هزارو 650 صندوق کوچک است که به خانواده های شهری روستایی تحویل داده شده است تا کمک های نقدی خودرا جمع آوری کرده و به مسئولان کمیته امداد شهرستان ها تحویل داده نقشی در کمک به خانواده های نیازمند داشته باشند .
, وی تصریح کرد:کمک های مردم نوعدوست مازندران به صورت صدقه تلفنی در قالب طرح 40 50 در این مدت نیز جمع آوری شده ومردم استقبال خوبی تا کنون از این طرح کرده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه