با طنین مرگ بر موسوی و کروبی روی داد
بزرگداشت چهارمین سال حماسه 9 دی در باشت+تصاویر
چهار سال از حماسه 9 دی در کشور می گذرد و مردم باشت در سالروز این حماسه بزرگ آن را گرامی داشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خامی، مردم ولایتمدار باشت، با سر دادن شعار «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر فتنهگر» انزجار خود را از جریان فتنه را نشان دادند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خامی، مردم ولایتمدار باشت، با سر دادن شعار «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر فتنهگر» انزجار خود را از جریان فتنه را نشان دادند., خامی, خامی,زن و مرد، پیر و جوان، کوچک و بزرگ همه آمده بودند تا بگویند که هرگز رهبر را تنها نخواهند گذاشت و همواره مدافع راه ولایت هستند. طنین «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر کروبی» و «مرگ بر منافق» از دیگر شعارهای امروز بود.
در ادامه این مراسم و در آستانه سالروز رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مردم باشت با اجرای نوحهخوانی به سینه زنی پرداختند.
گزارش/ فاضل کامران
انتهای پیام/س
زن و مرد، پیر و جوان، کوچک و بزرگ همه آمده بودند تا بگویند که هرگز رهبر را تنها نخواهند گذاشت و همواره مدافع راه ولایت هستند. طنین «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر کروبی» و «مرگ بر منافق» از دیگر شعارهای امروز بود.
, زن و مرد، پیر و جوان، کوچک و بزرگ همه آمده بودند تا بگویند که هرگز رهبر را تنها نخواهند گذاشت و همواره مدافع راه ولایت هستند. طنین «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر کروبی» و «مرگ بر منافق» از دیگر شعارهای امروز بود.,در ادامه این مراسم و در آستانه سالروز رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مردم باشت با اجرای نوحهخوانی به سینه زنی پرداختند.
, در ادامه این مراسم و در آستانه سالروز رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مردم باشت با اجرای نوحهخوانی به سینه زنی پرداختند., در ادامه این مراسم و در آستانه سالروز رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مردم باشت با اجرای نوحهخوانی به سینه زنی پرداختند.,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
گزارش/ فاضل کامران
, گزارش/ فاضل کامران,انتهای پیام/س
, انتهای پیام/س,]
ارسال دیدگاه