در یاسوج صورت گرفت
امضای طومار درخواست از قوه قضائیه برای مجازات فتنه گران +تصاویر
طومار درخواست مردم از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات و برخورد قانونی با فتنه گران در حسینیه امام علی (ع) شهر یاسوج امضاء شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، شب گذشته و در حاشیه مراسم سوگواری رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، طومار درخواست مردم ایران اسلامی از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران امضاء شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، شب گذشته و در حاشیه مراسم سوگواری رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، طومار درخواست مردم ایران اسلامی از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران امضاء شد. , به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، شب گذشته و در حاشیه مراسم سوگواری رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع)، طومار درخواست مردم ایران اسلامی از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران امضاء شد. , صبح زاگرس, صبح زاگرس, صبح زاگرس, . ,
در متن این درخواست، مردم ایران اسلامی فتنه 88 را صرفاً یک حادثه ندانسته بلکه پروژه ای وسیع، همه جانبه و از قبل طراحی شده دشمنان انقلاب اسلامی می دانند که از سال 68 تا 88 تدارک دیده بودند.
همچنین در ادامه آمده است:حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند.
و در بند پایانی این طومار، از ریاست قوه قضائیه درخواست شده که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت نداده و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند.
در زیر عین متن طومار درخواست مردم از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران آمده است:
بسمه تعالی
ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی به خوبی می دانند که فتنه سال 88 صرفاً یک حادثه نبود بلکه پروژه ای وسیع ، همه جانبه و از قبل طراحی شده بود که دشمنان انقلاب اسلامی از 20 سال پیش از آن یعنی پس از ناامیدی از براندازی نظام اسلامی از طریق جنگ سخت و هجوم نظامی هشت ساله تدارک دیده بودند.
در طول این 20 سال (یعنی از سال 68 تا 88) با تأسیس اتاق فکرهای متعدد در خارج و داخل کشور و با شناسایی و هماهنگی میان مهره های مختلف و طی مراحل گوناگون و تدارک امکانات وسیع تبلیغی، رسانه ای، سیاسی، اجتماعی و مالی به گمان باطل خویش قصد براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی به سبک انقلاب های مخملین منطقه را داشتند غافل از اینکه مردم ولایتمدار و با بصیرت ایران اسلامی که پرورده مکتب عاشورایند قابل قیاس با مردم سایر کشورها نیستند و مهم تر از همه وجود رهبری آگاه، تیزبین و حکیم که برخاسته از حماسه غدیر و پرچمدار آرمان بلند انتظار است بر مردمی که دلداده و مطیع چنین رهبری هستند هرگز اجازه تکرار سقیفه را به فتنه گران نخواهند داد.
حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند.
اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حماسه بی بدیل علیرغم فرصت فراوانی که نظام اسلامی از سر رأفت و رحمت به فتنه گران داده است شاهد اقداماتی برای تطهیر دامان آلوده فتنه گران و تجرّی آنان هستیم.
ما مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی از ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی لاریجانی درخواست می کنیم که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت ندهد و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را که از همه هستی خود برای بقاء و دوام این نظام الهی مایه گذاشته اند، شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند.
گزارش و تصویر: حیدری
انتهای پیام/س
, ,
در متن این درخواست، مردم ایران اسلامی فتنه 88 را صرفاً یک حادثه ندانسته بلکه پروژه ای وسیع، همه جانبه و از قبل طراحی شده دشمنان انقلاب اسلامی می دانند که از سال 68 تا 88 تدارک دیده بودند.
, در متن این درخواست، مردم ایران اسلامی فتنه 88 را صرفاً یک حادثه ندانسته بلکه پروژه ای وسیع، همه جانبه و از قبل طراحی شده دشمنان انقلاب اسلامی می دانند که از سال 68 تا 88 تدارک دیده بودند. , در متن این درخواست، مردم ایران اسلامی فتنه 88 را صرفاً یک حادثه ندانسته بلکه پروژه ای وسیع، همه جانبه و از قبل طراحی شده دشمنان انقلاب اسلامی می دانند که از سال 68 تا 88 تدارک دیده بودند. , ،, . , ,همچنین در ادامه آمده است:حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند.
, همچنین در ادامه آمده است:حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند. , همچنین در ادامه آمده است:حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند. , ,و در بند پایانی این طومار، از ریاست قوه قضائیه درخواست شده که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت نداده و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند.
, و در بند پایانی این طومار، از ریاست قوه قضائیه درخواست شده که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت نداده و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند. , و در بند پایانی این طومار، از ریاست قوه قضائیه درخواست شده که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت نداده و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند. , . , ,در زیر عین متن طومار درخواست مردم از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران آمده است:
, در زیر عین متن طومار درخواست مردم از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران آمده است: , در زیر عین متن طومار درخواست مردم از قوه قضائیه برای تعیین اشد مجازات فتنه گران آمده است: ,بسمه تعالی
, بسمه تعالی, بسمه تعالی,ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی به خوبی می دانند که فتنه سال 88 صرفاً یک حادثه نبود بلکه پروژه ای وسیع ، همه جانبه و از قبل طراحی شده بود که دشمنان انقلاب اسلامی از 20 سال پیش از آن یعنی پس از ناامیدی از براندازی نظام اسلامی از طریق جنگ سخت و هجوم نظامی هشت ساله تدارک دیده بودند.
, ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی به خوبی می دانند که فتنه سال 88 صرفاً یک حادثه نبود بلکه پروژه ای وسیع ، همه جانبه و از قبل طراحی شده بود که دشمنان انقلاب اسلامی از 20 سال پیش از آن یعنی پس از ناامیدی از براندازی نظام اسلامی از طریق جنگ سخت و هجوم نظامی هشت ساله تدارک دیده بودند., ملت بصیر و هوشیار ایران اسلامی به خوبی می دانند که فتنه سال 88 صرفاً یک حادثه نبود بلکه پروژه ای وسیع ، همه جانبه و از قبل طراحی شده بود که دشمنان انقلاب اسلامی از 20 سال پیش از آن یعنی پس از ناامیدی از براندازی نظام اسلامی از طریق جنگ سخت و هجوم نظامی هشت ساله تدارک دیده بودند.,در طول این 20 سال (یعنی از سال 68 تا 88) با تأسیس اتاق فکرهای متعدد در خارج و داخل کشور و با شناسایی و هماهنگی میان مهره های مختلف و طی مراحل گوناگون و تدارک امکانات وسیع تبلیغی، رسانه ای، سیاسی، اجتماعی و مالی به گمان باطل خویش قصد براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی به سبک انقلاب های مخملین منطقه را داشتند غافل از اینکه مردم ولایتمدار و با بصیرت ایران اسلامی که پرورده مکتب عاشورایند قابل قیاس با مردم سایر کشورها نیستند و مهم تر از همه وجود رهبری آگاه، تیزبین و حکیم که برخاسته از حماسه غدیر و پرچمدار آرمان بلند انتظار است بر مردمی که دلداده و مطیع چنین رهبری هستند هرگز اجازه تکرار سقیفه را به فتنه گران نخواهند داد.
, در طول این 20 سال (یعنی از سال 68 تا 88) با تأسیس اتاق فکرهای متعدد در خارج و داخل کشور و با شناسایی و هماهنگی میان مهره های مختلف و طی مراحل گوناگون و تدارک امکانات وسیع تبلیغی، رسانه ای، سیاسی، اجتماعی و مالی به گمان باطل خویش قصد براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی به سبک انقلاب های مخملین منطقه را داشتند غافل از اینکه مردم ولایتمدار و با بصیرت ایران اسلامی که پرورده مکتب عاشورایند قابل قیاس با مردم سایر کشورها نیستند و مهم تر از همه وجود رهبری آگاه، تیزبین و حکیم که برخاسته از حماسه غدیر و پرچمدار آرمان بلند انتظار است بر مردمی که دلداده و مطیع چنین رهبری هستند هرگز اجازه تکرار سقیفه را به فتنه گران نخواهند داد. , در طول این 20 سال (یعنی از سال 68 تا 88) با تأسیس اتاق فکرهای متعدد در خارج و داخل کشور و با شناسایی و هماهنگی میان مهره های مختلف و طی مراحل گوناگون و تدارک امکانات وسیع تبلیغی، رسانه ای، سیاسی، اجتماعی و مالی به گمان باطل خویش قصد براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی به سبک انقلاب های مخملین منطقه را داشتند غافل از اینکه مردم ولایتمدار و با بصیرت ایران اسلامی که پرورده مکتب عاشورایند قابل قیاس با مردم سایر کشورها نیستند و مهم تر از همه وجود رهبری آگاه، تیزبین و حکیم که برخاسته از حماسه غدیر و پرچمدار آرمان بلند انتظار است بر مردمی که دلداده و مطیع چنین رهبری هستند هرگز اجازه تکرار سقیفه را به فتنه گران نخواهند داد. ,حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند.
, حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند., حضور حماسی مردم بصیر، موقعیت شناس، شجاع و ولایتمدار ایران اسلامی در 9 دی 88 طومار فتنه گرانی را که علیرغم مدارای نظام جمهوری اسلامی همچنان با خیره سری و لجاجت آب به آسیاب دشمنان قسم خورده نظام اسلامی می ریختند و موجبات شادی و جرأت ایادی استکبار را فراهم می آوردند در هم پیچیدند.,اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حماسه بی بدیل علیرغم فرصت فراوانی که نظام اسلامی از سر رأفت و رحمت به فتنه گران داده است شاهد اقداماتی برای تطهیر دامان آلوده فتنه گران و تجرّی آنان هستیم.
, اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حماسه بی بدیل علیرغم فرصت فراوانی که نظام اسلامی از سر رأفت و رحمت به فتنه گران داده است شاهد اقداماتی برای تطهیر دامان آلوده فتنه گران و تجرّی آنان هستیم. , اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حماسه بی بدیل علیرغم فرصت فراوانی که نظام اسلامی از سر رأفت و رحمت به فتنه گران داده است شاهد اقداماتی برای تطهیر دامان آلوده فتنه گران و تجرّی آنان هستیم. ,ما مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی از ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی لاریجانی درخواست می کنیم که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت ندهد و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را که از همه هستی خود برای بقاء و دوام این نظام الهی مایه گذاشته اند، شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند.
, ما مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی از ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی لاریجانی درخواست می کنیم که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت ندهد و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را که از همه هستی خود برای بقاء و دوام این نظام الهی مایه گذاشته اند، شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند. , ما مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی از ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی لاریجانی درخواست می کنیم که بیش از این به اصحاب فتنه فرصت ندهد و با محاکمه و تعیین اشد مجازات برای آنان که مصداق مفسد فی الارض هستند دل خانواده های معظم شهداء، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را که از همه هستی خود برای بقاء و دوام این نظام الهی مایه گذاشته اند، شاد و موجبات یأس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم آورند. , ,گزارش و تصویر: حیدری
, گزارش و تصویر: حیدری,انتهای پیام/س
, انتهای پیام/س, انتهای پیام/س,]
ارسال دیدگاه