بیانیه انجمن صنفی تولید کنندگان مرغ گوشتی گیلان:
استفاده از هورمون در تولید مرغ گوشتی شایعه است
انجمن صنفی تولیدکنندگان مرغ گوشتی گیلان با صدور بیانیه ای ضمن رد شایعات مطرح شده در فضای مجازی، با اشاره به کمپین «تحریم مرغ هورمونی»، وجود هرگونه هورمون را در مرغ های گوشتی بی اساس دانسته و رشد سریع مرغ های گوشتی را مرتبط با شرایط مناسب نگه داری و تغذیه مناسب عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، در این بیانیه آمده است: اینک که تولید کنندگان مظلوم و زحمتکش در صنعت مرغداری با تلاشی ستودنی بر حفظ تولید همت گماشته و نه تنها کشور را در عرصه تولید مرغ به خود کفایی رسانده اند؛ بلکه باب صادرات وارزآوری را نیز باز نموده اند، دست های پشت پرده و مافیاهای واردات و عوامل وابسته به آن در کنار برخی از دلالان و واسطه های سود جو، هر از گاهی مبادرت به انتشار شایعه ای بی پایه واساس به منظور ایجاد بی ثباتی در صنعت و مشوش ساختن افکار مصرف کنندگان عزیز در خصوص سلامت بهداشتی مرغ تولید داخل کشور می نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,در ادامه این بیانیه آمده است: این شیطنت برنامه ریزی شده که در روزهای رسیدن صنعت به ثبات وآرامش نسبی ، قلب صنعت مرغداری را برای اهدافی مشخص و بازشدن باب واردات مرغهای منجمد بی کیفیت بمنظور بهره گیری ازسودهای کلان هدف قرارداده است، این بار در فضاهای مجازی با عنوان کمپین تحریم مرغ هورمونی نمودار گشته است.
,این انجمن در ادامه این بیانیه تاکید کرد: ضمن انتظار از مسئولان بهداشتی و دامپزشکی کشور برای برخورد جدی و قاطعانه قضایی برای عاملین اینگونه اظهارات مغرضانه، صراحتا اعلام می دارد که در هیچیک از واحدهای مرغداری کشور تحت هیچ عنوان، هیچ نوع هورمونی استفاده نشده واساسا وجود هورمون افزایش سرعت رشد در طیور وجود خارجی ندارد.
, صراحتا اعلام می دارد که در هیچیک از واحدهای مرغداری کشور تحت هیچ عنوان، هیچ نوع هورمونی استفاده نشده واساسا وجود هورمون افزایش سرعت رشد در طیور وجود خارجی ندارد.,در ادامه این بیانیه آمده است: با این تفاضیل شاید سرعت رشد مرغ های گوشتی محل سوال برای مصرف کنندگان عزیز باشد که دراین رابطه معروض می دارد که علت رشد سریع مرغ های گوشتی فقط مربوط به تغذیه مناسب، رعایت اصول بهداشتی و نگهداری گله در شرایط مناسب از نظر درجه حرارت، رطوبت وتهویه واز همه مهمتر اصلاح نژاد بوده ومرغ های تولیدی داخل کشور از هرحیث دارای استانداردهای لازم حتی برای صادرات می باشد.
,انجمن صنفی در پایان این بیانیه تاکید کرد: وظیفه خود می داند بمنظورصیانت از حقوق حقه صنعت مرغداری که با سرمایه گذاری شخصی وبدون اتکا به بخش دولتی (برخلاف صنعت خودروسازی) به تولید اهتمام می ورزند، زین پس برعلیه هرشخصی حقیقی وحقوقی که اتهامات بی اساس را به صنعت وارد نماید، اقدام حقوقی و قضایی مناسب را انجام دهد./پایان پیام
, زین پس برعلیه هرشخصی حقیقی وحقوقی که اتهامات بی اساس را به صنعت وارد نماید، اقدام حقوقی و قضایی مناسب را انجام دهد.]
ارسال دیدگاه