جشنواره زوج‌های جوان محمودآباد و برنامه‌های هفته ازدواج /تصاویر

جشنواره زوج‌های جوان محمودآباد و برنامه‌های هفته ازدواج /تصاویر
جشنواره زوج‌های جوان در محمودآباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، جشنواره زوج‌های جوان به همت امور بانوان و خانواده فرمانداری محمودآباد در کانون فرهنگی تربیتی آموزش و پرورش برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,
مشاور امور بانوان و خانواده فرماندار محمودآباد در حاشیه این همایش از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع انتخاب درست برای زوج‌های جوان این شهرستان خبر داد و گفت:کارگاه آموزشی با موضوع توانمندسازی بانوان، کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی، کارگاه آموزشی با موضوع مهارت‌های زندگی ویژه دختران متاهل دانش‌آموز در هفته ازدواج برپا می‌شود.

خدیجه محمدزاده خاطرنشان کرد: برپایی کارگاه آموزشی با موضوع مهارت‌های زندگی ویژه مادران دختران متاهل دانش آموز‌، کارگاه آموزشی با موضوع خوداشتغالی، کارگاه آموزشی با موضوع پرورش مرغ بومی و پرورش قارچ و همچنین کارگاه آموزشی با موضوع تحکیم بنیان خانواده از دیگر برنامه‌های این هفته در محمودآباد است.
,
,
,

وی همچنین از برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دختران در این هفته خبر داد و اظهار کرد: این برنامه‌ها با همکاری آموزش‌وپرورش، ورزش‌وجوانان، بهزیستی و جهاد کشاورزی اجرا می‌شود.
,
,
 
,
 
,
 
, , ,
,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , ,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه