با حضور 10 تیم و 120 بازیکن از استان های مختلف؛

مسابقات ژیمناستیک، جام دوستی به میزبانی گنبد برگزار شد

مسابقات ژیمناستیک، جام دوستی به میزبانی گنبد برگزار شد
دومین مرحله مسابقات چندجانبه ژیمناستیک، جام دوستی به میزبانی گنبدکاووس در سالن المپیک در حال برگزاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قابوس نامه، رئیس هیئت ژیمناستیک استان گلستان گفت:افراد شرکت کننده در این مسابقات از سنین ۶ الی ۱۴ سال می باشند که در مجموع ۱۲۰ ورزشکار با چندین داور بین المللی در این مسابقات حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،, قابوس نامه،,

 

,

IMG_6116

, IMG_6116, IMG_6116,

 

,

وی مدت این مسابقات را دو روز دانست و افزود: در این دوره از  مسابقات تیم هایی از استانهای خراسان رضوی و شمالی،گلستان،مازندران، قم، مرکزی،تهران و آذربایجان غربی شرکت کرده اند که استان تهران و گلستان هر کدام دو تیم دارند.

,

 

,

IMG_6156

, IMG_6156, IMG_6156,

 

,

علی عرفانیان افزود: این مسابقات به پیشنهاد گنبد کاووس دومین مرحله است که در حال  برگزاری است که در مرحله اول  به علت عدم فضای کافی این شهرستان در شاهرود برگزار شد.
وی همچنین ادامه داد: با بازسازی مجموعه آگاهی ژیمناستیک گنبدکاووس، مرحله سوم جام دوستی نیز در این شهرستان برگزار خواهد شد.

,
,

در این مراسم خانواده ها با حضور در سالن المپیک به تشویق پرشور کودکان خردسال خود پرداختند.

,

 

,

IMG_6078

, IMG_6078, IMG_6078,

IMG_6134

, IMG_6134, IMG_6134,

IMG_6180

, IMG_6180, IMG_6180,

IMG_6192

, IMG_6192, IMG_6192,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه