جشن "مهربانو" در شهرستان قرچک برگزار شد+ نصاویر
جشن "مهربانو" توسط مؤسسه حمایت از بیماران خاص قرچک با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری پرداد و با حضور برخی مسئولان، بانوان کارآفرین و مسئولان سازمانهای مردم نهاد در شهرستان قرچک برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان قرچک در این مراسم اظهار داشت: سازمان مردم نهاد می توانند نقش های کارکردی متفاونی را در سطح جامعه ایجاد کنند.یکی از این نقش ها فراهم نمودن اشتغال و زمینه های همبستگی ملی، منطقه، بستر آموزش و مهارت آموزی و کار آموزی است.حمایت از بیماران، بیماران خاص، درمانگاه با استفاده از نهاد حکومت های دولتی و غیر دولتی می توان انجام دهد.
وی به نقش بانوان و سازمانهای مردم نهاد در عرصه های مختلف اشاره کرد و افزود: سازمانهای مردم نهاد نقشهای کارکردی متفاوتی در سطح جامعه ایفا می کنند که یکی از این کارکردها فراهم کردن زمینه های همبستگی ملی و منطقه ای است.
, ,
,
,
وی به نقش سازمانهای مردم نهاد در راستای گسترش علم و دانش، فرهنگسازی در مسائل مختلف، حمایت از بیماران و ... اشاره و از آنها تقدیر کرد و یادآور شد: با توجه به برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه زنان کارآفرین شهرستان قرچک می طلبد کلیه بانوان فعال در عرصه اشتغال و اقتصاد منطقه، حضوری چشمگیر در نمایشگاه مذکور داشته باشند.
در ادامه خانم عظیمی مدیرمؤسسه خیریه حمایت از بیماران خاص شهرستان قرچک در این مراسم اظهار داشت: سلسله جشن های مهر بانو از این بعددر شهرستان قرچک با حضور خانم های برپا خواهد شد که امیدواریم مورد استقبال قرار گیرد.
وی گفت: در این برنامه مجموعه توانمندیهای بانوانی شهرستان قرچک چه در قالب موسسات، سازمانهای مردم نهاد،اشخاص حقیقی و حقوقی و تعاونی ها که توانستند کاری انجام دهند وجای تقدیر داری که یک خانمی بدون هیچ حمایتی و پناهی توانست فعالیتی انجام دهد و به مرحله تولید و عرضه بتواند برساند و اقعا ارزش اعلام کردند و گفتن را در مجامع را دارد و مهمتر این که ما بتوانیم، توانمندیها را به مرحله بازدید عوم قرار دهیم.
در ادمه این مراسم برنامه هایی همچون ملودی خوانی، اجرای موسیقی سنتی، نمایش و ... برگزار شد ومسئولان در حاشیه این مراسم از دستاوردهای بانوان کار آفرین بازدید کرد.
,
,
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه