مدیر جهاد کشاورزی سیروان:
1200 تن گوجه فرنگی در سیروان برداشت شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان گفت: 1200 تن گوجه فرنگی از مزارع این شهرستان برداشت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "حاجیعلی پورمحمد"، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان در گفتگو با سیروان نوین گفت: برداشت گوجه در مزارع آبی سیروان با برداشت 1200 که بیشتر از رقم محلی است، پایان یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,وی با اشاره به کیفیت مطلوب گوجه فرنگی محلی در این شهرستان،اظهار کرد: 140 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سال زراعی امسال به کشت گوجه فرنگی اختصاص داشت.
,
پورمحمد افزود: کاشت گوجه در سیروان زمینه اشتغال 280 نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان عنوان کرد: مهمترین برنامه های این نهاد به منظور ارتقای کیفی و کمی گوجه فرنگی، برگزاری کلاس های آموزشی، توزیع نهاده های کشاورزی، نظارت بر کاشت در خزانه، انتقال نشا، ارائه مشاوره های کارشناسی به زارعان و آزاد سازی زنبور براکون در سطح مزارع گوجه بوده است.
,
پورمحمد خاطرنشان کرد: این شهرستان با تنوع آب و هوایی از بهترین شرایط برای کشت و توسعه محصول های کشاورزی برخوردار است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه