سرگردانی بیماران در بیمارستان شهید بهشتی همدان/

تنها بیمارستان فوق تخصصی استان وابسته به یک متخصص!

تنها بیمارستان فوق تخصصی استان وابسته به یک متخصص!
حضور نداشتن به موقع برخی مسئولان در بخش های تخصصی بیمارستان شهید بهشتی موجب سرگردانی و معطل شدن بیماران بستری در این بخش شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، تعدادی از بیماران بستری در بخش داخلی این بیمارستان که در شرایط اورژانسی بوده و از چند روز پیش در نوبت انجام یک آزمایش بودند؛ امروز به دلیل نبود متخصص این کار سرگردان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

برخی از همراهان این بیماران در تماس با این پایگاه خبری اظهار کردند که این بیماران به دلیل انجام آزمایش "کلونوسکوپی" از 48 ساعت گذشته، ناچار به مصرف دارو و خودداری از مصرف غذا بوده اند، اما امروز نیز معطل شده و وقتی از مسئولان بخش، دلیل تاخیر را سئوال کردند با این پاسخ روبرو شدند که مسئول مربوطه امروز نیست و فردا هم شاید نباشد.

,

این درحالیست که برخی دیگر از بیماران این بیمارستان که در وضعیت بهبود قرار دارند؛ چند روز است به دلیل نبود پزشک معالج خود، اجازه ترخیص نگرفته اند.

,

حال سئوال این جاست آیا یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی که بسیاری از بیماران آن از شهرها و استان های دیگر هستند باید تنها یک متخصص کلونوسکوپی داشته باشد که در صورت نبودنش، بیماران دچار رنج و عذاب شوند؟

,

چرا در حالیکه بیماران بهبود یافته اند به بهانه های مختلف، سعی در نگهداشتن بیش از موعد آن ها و افزایش هزینه و رنج بیماران و خانواده هایشان می شوند؟

,

منتظر پاسخ صادقانه و شفاف مسئولان دانشگاه علوم پزشکی همدان در این باره هستیم.

,

پایان پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه