حامیان احمدی‌نژاد مترسک انتخابات نخواهند شد!

حامیان احمدی‌نژاد مترسک انتخابات نخواهند شد!
رسانه های جریان انحراف مدتی است پس از یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، فعال شده و اقدام به طرح موضوعاتی می نمایند که بیشتر از این اقدامات، تحرکات رادیکال و برپایه خواست اپوزیسیون استنباط می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سراج24، در همین راستا رسانه های جریان انحراف تاکنون دو محور را به طور برجسته مورد تاکید و توجه خود قرار داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سراج24, ، در همین راستا رسانه های جریان انحراف تاکنون دو محور را به طور برجسته مورد تاکید و توجه خود قرار داده اند.,

محور اول، تصریح بر حضور جریان انحراف در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می باشد.رسانه های این جریان ضمن تاکید بر حضور در انتخابات پیش رو، تهدید می کنند که اگر به آنان اجازه مشارکت در انتخابات آتی مجلس را ندهند٬ آن‌ها «مترسک» این انتخابات نخواهند شد.
در همین راستا یکی از سایت های جریان انحراف در این زمینه نوشت:« اگر قرار باشد نامزد‌های مورد حمایت این جریان مثل دوره‌های گذشته رد صلاحیت شوند٬ حاکمیت نباید «توقع مترسک بودن و حضور نمایشی» داشتن در انتخابات آتی مجلس را داشته باشد.»
محور دوم و مورد تاکید جریان انحراف اما رادیکالیزه کردن فضای سیاسی کشور و تلاش برای قطبی سازی است.
در همین راستا یکی از سایت های جریان انحراف با برتن کردن ردای اپوزیسیونی خواستار انتقاد از مناطق ممنوع حاکمیت توسط منتقدان شد.
این سایت در این زمینه نوشت:«چرا سراغ نقد افرادی نمی‌روند که همواره نقدشان در جامعه ما، منطقه ممنوعه محسوب شده است؟»
گفتنی است این اقدامات در حالی از سوی رسانه های جریان انحراف صورت می گیرد که ناظران سیاسی این تحرکات را آمادگی برای حضور فعال تر از سال 93 از سوی این جریان برای حضور در عرصه سیاسی ارزیابی می کنند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه