یادداشت؛
سراب دوره شهری بدون میدان ورودی
سراب دوره مرکز شهرستان چگنی میدانی در ورودهای خود جهت کاهش سرعت خودروها ندارد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر چگنی، یکی از لازمه های اصول شهرسازی برای هر شهر، ساخت میادین ورودی شهری است که این میادین همانطور که از نام آنها پیداست در ابتدای ورودی شهرها ساخته می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر چگنی,,
احداث این میادین باعث کاهش سرعت خودروهایی را دارند که قصد ورود به شهرها را دارند.
,,
شهر سراب دوره دارای دو ورودی از طرف جاده خرم آباد و دیگری کوهدشت می باشد که در هیچ یک از این دو ورودی میدان ساخته نشده و در محلی که نیز برای این منظور در سمت ورودی سراب دوره از سمت جاده کوهدشت در نظر گرفته شده است فعلا میدان تکمیل نشده و در دست احداث است.
,,
با توجه به اینکه شهر سراب دوره نسبت به اراضی اطراف خود در سطح پایین تری قرار دارد و همچنین پیچی که در مسیر ورودی این شهر از طرف جاده خرم آباد قرار دارد ، رانندگان خودروها دید کافی نسبت به جاده مقابل خود در هنگام ورود به شهر سراب دوره را نداشته و با سرعت بالا وارد این شهر می شوند.
,,
در صورت احداث میدان در ورودی شهر سراب دوره خطر تصادف ناشی از سرعت زیاد و عدم دید کافی کاهش یافته و علاوه بر آن نما و زیبایی خاصی برای ورودی این شهر ایجاد خواهد شد.
,,
شهر سراب دوره با نمای ظاهری کنونی همانند یه جاده کمربندی می باشد که خودروها از یک سمت وارد شده و از سمت دیگر خارج می شوند و در طول مسیر فقط چند مغازه خواربار فروشی دیده می شود، در صورتیکه برای یک شهرسازی مناسب و اصولی مبلمان شهری میبایست رعایت شود و فقط وجود تعدادی منزل مسکونی و مغازه برای شهر بودن یک منطقه کافی نیست و نیاز است که از نظر نمای ظاهری و امکانات شهری از قبیل وجود کلیه ادارات مختلف و لازم برای هر شهر و همچنین میادین ورودی که نمایانگر ورود به محدوده شهری است وجود داشته باشد.
,,
در چنین شرایطی که شهر سراب دوره نیازمند رسیدگی بیشتر برای پیشرفت هرچه سریعتر می باشد از مسئولین شهرستانی و استانی انتظار می رود به این شهر کوچک برای توسعه و پیشرفت و رفاه حال مردم این شهرستان رسیدگی بیشتری کرده تا این شهر نیز همانند شهرهای دیگر توسعه و گسترش یابد و مردم این شهرستان دیگر نیاز نباشد برای رفع نیازهای اولیه خود به شهرهای اطراف مراجعه کنند.
]
ارسال دیدگاه