مدیر اموزش و پرورش شهرستان قروه:
عدم دریافت هزینه ثبت نام از دانش آموزان در مدارس دولتی
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قروه گفت: در مدارس دولتی هزینه ای جهت ثبت نام از دانش آموزان دریافت نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین الماسی مدیر اموزش و پرورش شهرستان قروه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سراب خبر گفت: در مدارس هیئت امنایی، نمونه های دولتی و مدارس استعدادهای درخشان شهریه ثابتی وجود دارد که در طول سال و یا در ابتدای سال از خانواده ها اخذ خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با بیان اینکه در مدارس دولتی پولی از خانواده ها گرفته نمی شود افزود: خانواده ها در مدارس دولتی تنها باید هزینه خرید کتاب ان هم برای دانش اموزان ابتدایی را متحمل شوند.
,مدیر آموزش و پرورش قروه خاطر نشان کرد: مبلغی نیز در ابتدای سال به عنوان هزینه بیمه دانش اموزان از خانواده ها در تمامی مدارس دریافت می شود.
,الماسی با تاکید بر اینکه مدارس حق ندارند هزینه ای اضافی از خانواده ها دریافت نمایند افزود: خانواده ها می توانند به صورت داوطلبانه در مدارس دولتی برای کمک به مخارج مدرسه مبالغی را پرداخت نمایند.
,وی افزود: در طول سال هزینه هایی در مدارس وجود دارد که به عنوان سرانه دانش اموزی شناخته می شود و این سرانه نیاز به مشارکت مردم دارد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه