دادستان عمومی و انقلاب کوثر مطرح کرد:
ضرورت اهتمام مسئولین برای حمایت از تولید ملی
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوثر گفت: اهمیت دو مقوله حفظ بیت المال و حمایت از تولید ملی در امر قاچاق کالا و ارز بایستی مورد توجه مسئولین ذیربط قرار گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیویمیز، محمد حسین رسول زاده در خصوص رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز در شهرستان و همچنین اهمیت دو مقوله حفظ بیت المال و حمایت از تولید ملی در این خصوص اظهار کرد: با اینکه در شهرستان کوثر قاچاق کالا و ارز نسبت به دیگر شهرستانها محدود است و بصورت" خُرد " صورت میگیرد ولی مسئولین ذیربط بایستی به هوش بوده و سعی و تلاش خود را بیش از پیش در این حوزه افزایش دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیویمیز,وی در ادامه با بیان اینکه مسئولین در حیطه اختیارات خود در کمیته قاچاق کالا و ارز وظیفه خود را عملی سازند، اظهار کرد: تدوین شاخص های عملکردی و تعیین ساز و کار لازم، بررسی و پیشنهاد اعتبارات لازم دستگاه ها در اجرای برنامه پیشگیرانه دستگاه های عضو به ستاد به منظور اعلام به مراجع ذیربط، تحلیل و تبیین آمار و اطلاعات مربوط به منظور شناسایی وضعیت موجود جامعه در رابطه با جرایم قاچاق کالا و ارز و بررسی علت و عوامل ارتکاب جرم و میزان اثربخشی اقدامات انجام شده برای کاهش جرایم و بررسی نقاط قوت و ضعف از دیگر وظایف و اختیارات این کارگروه است.
,وی تصریح کرد: برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز لازم است در این کارگروه مسائل را بررسی کرده تا بتوانیم در امر قاچاق کالا و ارز تصمیمات راهگشا بگیریم چراکه در برخی موارد تناقضاتی را در سطح جامعه شاهد هستیم.
,دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوثر در پایان با تاکید بر حفظ بیت المال و همچنین حمایت از تولید ملی در امر قاچاق کالا گفت: متولیان قاچاق کالا و ارز در شهرستان در راستای احقاق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولیدات داخلی و سرمایه ایرانی در تمامی حوزه ها اهتمام ورزند، چرا که عملی ساختن این شعار اقتصاد کشور و منطقه را تقویت کرده و توسعه متوازن و همه جانبه ای را رقم خواهد زد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه