سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان؛
60کانون و موسسه قرآنی در بهارستان بدون مجوز فعالیت می کنند
سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان گفت : در سطح شهرستان 7 کانون فرهنگی و 15 موسسه قرآنی و خانه قرآنی رسمی داریم و طبق آمار ما هم اکنون 60کانون و موسسه قرآنی در بهارستان بدون مجوز فعالیت می کنند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ، حجت الاسلام و المسلمین رفیع حبیبی سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس در تشریح سوابق اجرای خود گفت : بنده 11 سال مسئول دفتر امام جمعه نسیم شهر و همچنین رابط بین امور مساجد بخش بوستان و گلستان و مسئول دفتر شورای نگهبان بخش بوستان بهارستان و عضو شورای حل اختلاف و مسئول نیروی انسانی بسیج پایگاه امام جعفر صادق (علیه السلام ) بودم و حالا هم عضو شورای فرهنگی بهارستان و سرپرست اداره تبلیغات اسلامی هستم .
وی در ادامه به تشریح برنامه های سازمان تبلیغات پرداخت و بیان داشت : ما به عنوان سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان به تقویت موسسات قرآنی و اجرای برنامه های در این ضمینه در سطح شهرستان بهارستان پرداختیم و نیز مکانی متمرکز برای کانون مداحان شهرستان با هدف آموزش مداحی اختصاص دادیم .
حجت الاسلام و المسلمین حبیبی اضافه کرد : ما باید کانون های فرهنگی را بیشتر تقویت کنیم زیرا با توجه به جمعیت این شهرستان تعداد این کانون ها بسیار اندک است و باید در آینده افزایش پیدا کنند .
وی خاطر نشان ساخت : امروز ما در سطح شهرستان 7 کانون فرهنگی و 15 موسسه قرآنی و خانه قرآنی رسمی داریم و طبق آمار ما هم اکنون 60کانون و موسسه قرآنی در بهارستان بدون مجوز فعالیت می کنند و باید اینها بزودی برای دریافت مجوز اقدام بکنند .
سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان درادامه به دوره های مورد نیاز بهارستان نیز اشاره کرد و تصریح کرد : اجرای دوره های آموزش خانواده و روش سبک زندگی با توجه به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن خیلی اهمیت دارند و باید در این زمینه ها به خانواده ها و جوانان آموزش داده شود .
وی در بخش دیگری از سخنانش به برنامه های هفته دفاع مقدس نیز اشاره کرد و اظهار داشت : ما طبق سنوات گذشته وظیفه داریم طبق سنوات گذشته حماسه های رزمندگان در دفاع مقدس را برای نسل سوم و چهارم انقلاب که جنگ تحمیلی را درک نکردند ،تشریح کنیم و در این زمینه 12 مبلغ در سطح مساجد شهرستان بهارستان اعزام خواهند شد تا دستاورد های هشت سال دفاع مقدس را برای مردم و مخصوصا کسانی که جنگ را ندیده اند ، تبیین کنند اگر حسینه ها هم درخواست ارسال مبلغ داشته باشند ما محدودیتی در این زمینه نداریم و استقبال می کنیم .
حجت الاسلام و المسلمین حبیبی در باره برنامه های عید غدیر در بهارستان اشاره کرد : ما برای عید غدیر نیز اعزام مبلغ در مساجد و هیئات خواهیم داشت و این مبلغین وظیفه دارند فلسفه غدیر و ابعاد مهجور مانده واقعه غدیر خم را بیان و تفسیر کنند تا این واقعه از غربت خارج شود .
وی در باره عید قربان نیز گفت : ما در روز عید قربان برنامه نماز عید قربان را در مصلی شهرهای نسیم شهر و گلستان داریم و اگر مساجد و هیئات در این زمینه به سخنران نیاز داشته باشند ما آمادگی داریم .
سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی بهارستان در پایان به طرح جمع آوری قلیلن ها از سطح شهرستان بهارستان نیز اشاره کرد وافزود :این طرح بسیار خوبی است و جا دارد من از نیروی انتظامی بابت انجام این طرح تشکر کنم و معتقدم دوستان ما در این زمینه یک کار جهادی انجام دادند زیرا قطعا وجود برخی قلیان سرا ها به جوانان ما آسیب می زد .
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه