logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

خبر خوش برای متقاضیان وام ازدواج

خبر خوش برای متقاضیان وام ازدواج
میرمحمد صادقی گفت: افرادی که قبل از سال 93 برای دریافت تسهیلات ازدواج ثبت نام کرده‌اند بانک‌هایی که در این خصوص عملکرد خوبی نداشته‌اند تا دهم مهر ماه سال جاری مکلف شدند تا نسبت به پرداخت این تسهیلات اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر میر محمد صادقی مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در خصوص پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج افرادی که از مربوط به سال 93 و پیش از آن هستند، گفت: اخیراً طبق بررسی های بخش اعتبارات بانک مرکزی، 6 بانک بزرگ کشور تعدادی متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از سال 93 به قبل در سامانه وجود دارد، بنابراین طی هماهنگی‌هایی که به عمل آمد مقرر شد تا 10 مهر 94 هیچگونه متقاضی وام ازدواج در سامانه وجود نداشته باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود:  افرادی که قبل از سال 93 برای دریافت تسهیلات ازدواج ثبت نام کرده‌اند بانک‌هایی که در این خصوص عملکرد خوبی نداشته‌اند تا دهم مهر ماه سال جاری  مکلف شدند تا نسبت به پرداخت این تسهیلات اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در ادامه گفت: هر متقاضی که در سال 92 و یا پیش از آن در این سامانه ثبت نام کرده و بعد از دهم مهر ماه سال جاری نتوانستند تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را دریافت کند، تقاضا می‌کنم با بخش اعتبارات و یا نظارت بانک مرکزی مکاتبه کنند و قطعا رسیدگی خواهد شد.

,

وی با بیان اینکه هماهنگی دیگری که با بانک‌ها صورت گرفت مقرر شد ظرف 2 الی 3 ماه آینده با بانک های مذکور و سایر بانک ها جلسه ای خواهیم داشت تا پایان پاییز امسال هیچگونه متقاضی دریافت وام ازدواج مربوط به سال 93 در این سامانه  وجود نداشته باشد، افزود: بنابراین انتظار ما این است که از اول دی ماه صرفا متقاضیان سال 94 را که در حال حاضر هم در برخی بانک‌ها پرداخت تسهیلات این سال آغاز شده، هیچگونه متقاضی پیش از سال 94 در سامانه وجود نداشته باشد.

,

انتهای پیام/بخ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه