درسالروز رحلت پیامبراکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)؛
ندای «یا مظلوم مدینه» در حسینیه امام(ره) تفت طنین انداز شد
مردم تفت در سالروز رحلت جانگذار پیامبر اکرم (ص) و شهادت سبط اکبرش امام حسن مجتبی(ع) به سوگ نشستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزدرسا ، آیین های سوگواری ۲۸ صفر با حضور پرشور ارادتمندان به ساحت رسول الله و دوستداران اهل بیت عصمت وطهارات (ع) در مساجد و حسینه های شهر و روستاهای تفت برگزار شد و مردم در سوگ شهادت آن بزرگوران اشک ماتم ریختند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزدرسا,مساجد، تکایا، حسینه ها، امامزادگان و بقاع متبرکه طی دیشب و امروز شاهد اجتماع عزادارانی بودند که در رثای رحلت ملکوتی پیامبر رحمت و رستگاری و غم شهادت کریم اهل بیت (ع) عزاداری کردند.
بیرق های سیاه عزاداری در تفت نشانی از داغ دل مردمان این دیار در سالروز رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام هشتم پیشوایان دین امام رضا(ع) دارد.
مردم این شهرستان شامگاه گذشته و امروز با برگزاری دسته های عزاداری و سینه زنی سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و سالروز شهادت امامان معصوم(ع)، روزهای حزن و اندوه دهه آخر صفر را گرامی داشتند.
ویژه برنامه سالروز رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) در این شهرستان با برگزاری مراسم نخل برداری پایان یافت.
اطعام عزادارن و طبخ آش و توزیع نذری بین مردم هم در سطح محلات انجام گرفت .
همچنین مراسم سوگواری بهترین خلائق در بین نیروهای نظامی و انتظامی و ارتش هم در تفت برگزار شد.
تصاویر آیین معنوی نخل گردانی تفت در سوگ رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) را اینجا مشاهده کنید.
مساجد، تکایا، حسینه ها، امامزادگان و بقاع متبرکه طی دیشب و امروز شاهد اجتماع عزادارانی بودند که در رثای رحلت ملکوتی پیامبر رحمت و رستگاری و غم شهادت کریم اهل بیت (ع) عزاداری کردند.
,بیرق های سیاه عزاداری در تفت نشانی از داغ دل مردمان این دیار در سالروز رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام هشتم پیشوایان دین امام رضا(ع) دارد.
,مردم این شهرستان شامگاه گذشته و امروز با برگزاری دسته های عزاداری و سینه زنی سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و سالروز شهادت امامان معصوم(ع)، روزهای حزن و اندوه دهه آخر صفر را گرامی داشتند.
,ویژه برنامه سالروز رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) در این شهرستان با برگزاری مراسم نخل برداری پایان یافت.
,اطعام عزادارن و طبخ آش و توزیع نذری بین مردم هم در سطح محلات انجام گرفت .
,همچنین مراسم سوگواری بهترین خلائق در بین نیروهای نظامی و انتظامی و ارتش هم در تفت برگزار شد.
,تصاویر آیین معنوی نخل گردانی تفت در سوگ رحلت نبی اکرم محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) را اینجا مشاهده کنید.
,, ,
,
, , ,
,
,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه