متخصص اطفال گفت؛
نخوردن صبحانه،میزان یادگیری در مدرسه را کاهش میدهد
دکتر مهدیه موسوی گفت : مطالعات دهه اخیر نشان داده است که تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان موثر است و نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی بر یادگیری آنها داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ دکتر مهدیه موسوی متخصص اطفال با اشاره به این که در شرایط ناشتایی کوتاه مدت طبیعی ، مکانیسم هموستاتیک ، گلوکز خون را در سطحی ثابت نگه می دارد که به عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود،تصریح کرد : اگر مدت زمان ناشتایی طولانی تر باشد، نگهداری قندخون در سطحی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد، دشوارتر می شود و یادگیری و تمرکز حواس را مختل می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,وی افزود : یکی از دلایل افزایش یادگیری به علت بالا رفتن قند خون ، ساخته شدن استیل کولین است که نقش آن به عنوان یک نوروتر سمیتور در تقویت حافظه به اثبات رسیده است.
,این متخصص اطفال تاکید کرد : برای این که کودکان سنین مدرسه ، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدایی شب صرف کنند و حتی الامکان شبها در ساعت معینی بخوابند تا صبح وقت کافی برای صبحانه خوردن داشته باشند.
,وی ادامه داد : اگر والدین ، صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و هر روز دور سفره صبحانه بنشینند خود، مشوق کودکان به صرف صبحانه خواهند بود.
,موسوی با بیان اینکه ارزش غذایی میان وعده ها باید در نظر گرفته شود ، تاکید کرد : دانش آموزان باید بدانند موادی مانند چیپس ، پفک و دیگر تنقلات ارزش غذایی کمی دارند و باید موادی را انتخاب کنند که از یک یا چند گروه اصلی غذایی تهیه شده باشد.
,وی در پایان گفت : آگاهی داشتن در این موارد یک جامعه را به داشتن انسانی سالم که محور توسعه پایدار است سوق می دهد و سلامت جامعه را تضمین می کند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه