رئیس آموزش و پرورش حاجی آباد:
آموزش های مدرسه بدون پشتیبانی اولیاء اثرچندانی ندارد
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان حاجی آباد با بیان اینکه همکاری بین مدرسه و اولیاء لازم است افزود: اگر آموزش های مدرسه بدون پشتیبانی اولیاء باشد این آموزش ها بی اثر خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم ، مهدی سالاری رئیس اداره آموزش و پرورش حاجی آباد ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی گفت : شور و شعف دانش آموزان برای حضور در مدرسه نشان از موفقیت خوب آموزش و پرورش در زمینه فراهم نمودن مقدمات آغاز سال تحصیلی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم ,,
وی بیان داشت : در سال تحصیلی جدید همه تلاش بر این است تا کیفیت اموزشی نسبت به سال گذشته ارتقا یابد.رئیس اداره آموزش و پرورش بیان داشت : لازم است همکاری خوبی بین مدرسه و اولیاء برقرار شود زیرا اگر آموزش های مدرسه بدون پشتیبانی اولیاء باشد این آموزش ها بی اثر خواهد بود.
,,
این مقام مسئول یادآور شد : طبق وعده و قول وزیر محترم آموزش و پرورش کلیه احکام رتبه بندی معلمان را صادر و با آغاز اول مهرماه به مدارس ارسال خواهد شد.
,,
همزمان با سراسر کشور زنگ شکوفه ها با حضور جناب آقای پوررضا نماینده وزارات آموزش و پرورش،آقای محمودی نماینده مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان ،مهدی سالاری ریاست اداره آموزش و پرورش و تعدادی از مسئولین ادارات در محل دبستان دخترانه شاهد حضرت معصومه(س) این شهرستان برگزارشد.
,,
]
ارسال دیدگاه