رئیس HSE گاز گلستان؛

کوچکترین معایب و نواقص وسایل گاز منجر به خطرات جبران ناپذیری می گردد

کوچکترین معایب و نواقص وسایل گاز منجر به خطرات جبران ناپذیری می گردد
رئیس HSE گاز گلستان گفت: به منظور حفظ ایمنی و جلوگیری از خطرات ناشی از گاز نیاز است سیستم لوله کشی داخلی خود را هر چند وقت یکبار مورد بررسی و بازنگری قرارداده و در صورت خوردگی و زنگ زدگی و معیوب بودن آن را ترمیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا، باقر باقری در گفتگویی در این خصوص با بیان این نکته که معایب و نواقص دستگاههای گازسوز هر قدر هم که جزئی باشد خطر آفرین بوده و بر جدی گرفتن و رفع آن بسیار تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی افزود: به منظور حفظ ایمنی و جلوگیری از خطرات ناشی از گاز نیاز است سیستم لوله کشی داخلی خود را هر چند وقت یکبار مورد بررسی و بازنگری قرارداده و در صورت خوردگی و زنگ زدگی و معیوب بودن آن را ترمیم کرد.

,

باقری در ادامه تصریح کرد: با نزدیک شدن به شروع فصل پائیز و سرد شدن تدریجی هوا لازم است قبل از شروع به مصرف، بخاری و سایر وسایل گرمایشی خود را توسط کارگاههای مجاز و تعمیرکاران مجرب بدقت عیب یابی و سرویس کامل نموده تا با خیالی آسوده و بدون هیچ مشکلی از آنها استفاده شود.

,

رئیس HSE گاز گلستان در پایان با تاکید مجدد بر تهیه وسایل گازسوز استاندارد و رعایت نکات ایمنی در نصب وسایل گاز سوز تصریح کرد: حساسیت نصب وسایل گاز سوز بسیار بالاست و گاهاً مشترکین محترم کمتر به آن توجه دارند ضمن اینکه هر چند وقت یکبار نیز با باید کلیه لوازم گازسوز، دودکش‌ها و اتصالات آنها را تست نموده و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل نمود.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه