سردار نقدی:دولت باید مردم را برای مشارکت در حماسه اقتصادی به صحنه آورد

سردار نقدی:دولت باید مردم را برای مشارکت در حماسه اقتصادی به صحنه آورد
رییس سازمان بسیج مستضعفین نقش مردم را در حماسه اقتصادی برجسته دانست و عنوان کرد: دولت بایستی با بازکردن مسیر، مردم را برای مشارکت در حماسه اقتصادی به صحنه آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در نشست مشترک بسیج استان چهارمحال بختیاری و جهاد کشاورزی این استان که صبح امروز در شهرکرد برگزار شد، گفت: حماسه سیاسی بزرگی در انتخابات خردادماه خلق شد و همه ملت به این حماسه با شکوه و آثار ماندگار آن مفتخرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در نشست مشترک بسیج استان چهارمحال بختیاری و جهاد کشاورزی این استان که صبح امروز در شهرکرد برگزار شد، گفت: حماسه سیاسی بزرگی در انتخابات خردادماه خلق شد و همه ملت به این حماسه با شکوه و آثار ماندگار آن مفتخرند.,

نقدی تصریح کرد: البته تمام حماسه سیاسی این نبوده و باید با تحقق خواسته‌ها و آرمان‌های ملت تا رسوایی کامل مستکبرین ادامه یابد.

,

وی با اشاره به حضور 73 درصدی ملت در انتخابات بیان کرد: انتخابات اخیر پرده برداری از چهره استکبار و فتنه‌گران بود. آنان که مردم سالاری در ایران را زیر سوال می‌بردند حال آنکه بر خلاف ادعای دموکراسی شان انتخاب‌های خودشان با مشارکت زیر 50 درصدی بر گزار می شود.

,

نقدی با اشاره به انتظار همگان برای خلق حماسه اقتصادی اظهار داشت: برخی تصور می کنند مردم حماسه سیاسی را خلق کرده و اینک نوبت مسئولین است تا حماسه اقتصادی را بیافرینند اما این تصور غلطی است.

,

وی نقش مردم را در حماسه اقتصادی برجسته دانست و عنوان کرد: دولت بایستی با بازکردن مسیر، مردم را برای مشارکت در حماسه اقتصادی به صحنه آورد.

,

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج مشکل بیکاری، گرانی را دو مشکل اصلی اقتصاد در کشور بیان کرده و خاطرنشان کرد: با توجه به آنکه این دو مشکل، توامان وجود دارد لذا راه حل ها بسیار محدود است که مهمترین آنها استفاده از ظرفیت ها و منابع موجود در کشور است که با کمترین نقدینگی بیشترین تولید را خواهیم داشت.

,

وی اقدامات بسیج را در تحقق اقتصاد مقاومتی یاد آور شد و افزود: احداث استخرهای پرورش ماهی، ورمی کمپوست، پرورش قارچ و مرغ محلی از جمله اقداماتی است که بسیج در سراسر کشور اجرایی کرده و برای راه اندازی آن وام نیز پرداخت می‌کند.

,

رییس سازمان بسیج مستضعفین سنتی بودن کشاورزی را از جمله مشکلات پیش رو دانست و ادامه داد: کشاورزان ما کشاورزی خود را از پدران خویش فرا گرفته اند که ضروری است کشاورزی علمی را به آنها آموزش داد.

,

وی فعالیتهای تخصصی پایگاه های بسیج روستایی را در این زمینه یادآور شد و گفت: 9 هزار پایگاه بسیج در روستاهای سراسر کشور وجود دارد که کارگروه علمی کشاورزی با حضور بسیجیان تحصیل کرده در کلیه پایگاه‌های فوق ایجاد می شود.

,

نقدی در پایان با اشاره به سالگرد رحلت حضرت خدیجه (س) و رحلت ایشان و حضرت ابی طالب (ع) در شرایط سخت شعب ابی طالب و محاصره اقتصادی، تاکید کرد: پیامبر اعظم (ص) در زیر شدیدترین فشارهای غیر قابل تحمل اقتصادی که هیچگاه برای ما اتفاق نخواهد افتاد مقاومت را از دست نداده و تسلیم دشمن نشدند که این مقاومت درس بزرگی از آن اسوه حسنه است.

,

منبع:جهان بین نیوز

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه