پاس قهرمان لیگ دسته یک سمیرم شد
تیم فوتبال پاس با برد ۲ بر صفر در برابر تیم ساحل قهرمان لیگ دسته یک سمیرم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سمنا، آخرین بازی فوتبال دسته یک سمیرم با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان و بخشدار بخش مرکزی شهرستان و برخی مسئولان و مردم عصر دیروز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,تیم فوتبال پاس در برابر تیم ساحل توانست با دو گل امید داودی و محمود کاوه در برابر تیم ساحل در فینال دسته یک قهرمان لیگ امسال شود.
,امید داودی در دقیقه ۶۵ و محمود کاوه در دقیقه ۹۵ توانستند دو گل تیم پاس را به ثمر رسانده و در آخرین لحظات با گل دوم اندک امید قهرمانی تیم ساحل را از بین ببرند تا تماشاگران قبل از پایان بازی سکوهای تماشا را ترک کنند.
,در این بازی از تیم ساحل ایمان اسدی و از تیم پاس جاسم گودرزی، عباس یزدانی، مجتبی صابری هر کدام یک کارت زرد و محمود کاوه در دقیقه ۹۲ پس از گل دوم تیم پاس با دریافت دومین کارت زرد، کارت قرمز را دریافت و از زمین اخراج شد.
,با توجه به نتایج بدست آمده تیم پاس و ساحل به ترتیب قهرمان و نائب قهرمان شده و تیم های ارشاد، شاهین و کمه به دسته دوم سقوط کردند و از دسته دوم لیگ فوتبال سمیرم تیم دنا به دسته یک صعود کرد.
,در پایان بازی امروز با حضور مسئولان احمدرضا نادری به عنوان بهترین دروازه بان، پاس و ساحل بهترین خط دفاع، پاس بهترین خط حمله، ونک بدترین خط دفاع و احمدرضا آصفی به عنوان آقای گل معرفی شد و به پس از اهدا حکم های قهرمانی لوح های تقدیر به آنان اهدا شد.
,همچنین از ناصر قنبری و مهدی رضایی به عنوان داوران این دوره مسابقات تقدیر شد و از زحمات دیگر دست اندرکاران فوتبال سمیرم تقدیر شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه