فرمانده انتظامی بندرانزلی خبر داد؛
اعتراف سارق منزل به 14 فقره سرقت در انزلی
سرهنگ هرمز عشقی گفت: سارق منزل در عملیات غافلگیرانه پلیس آگاهی شهرستان بندرانزلی دستگیر و به 14 فقره سرقت اعتراف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری افق انزلی سرهنگ "هرمز عشقی " فرمانده انتظامی شهرستان بندر انزلی با اعلام این خبر گفت: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان به هنگام گشت زنی در حوزه ماموریتی خود یک سارق حرفه ای و تحت تعقیب را شناسایی و در یک اقدام سریع وی را دستگیر کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,عشقی افزود: متهم 27 ساله برای تحقیقات تکمیلی و کشف سرقت های احتمالی به پلیس آگاهی شهرستان منتقل شد که به صراحت به 14 فقره سرقت منزل در شهرستان بندر انزلی اقرار و صحنه های سرقت توسط سارق تشریح شد.
,وی خاطر نشان کرد: سارق دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و با قرار صادره روانه زندان شد.
,سرهنگ عشقی در پایان از شهروندان خواست:در جهت افزایش ایمنی منازل خود از حفاظ های مناسب در نقاط نفوذ پذیر منزل مانند نورگیر،پنجره ها،بالکن و در پشت بام استفاده نمایند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه