رییس هیئت مدیره شرکت باربری دماوندسیر؛

با تعطیلی آب معدنی دماوند، نان ۲۳۰ خانوار قطع می‌شود

با تعطیلی آب معدنی دماوند، نان ۲۳۰ خانوار قطع می‌شود
رییس هیئت مدیره شرکت باربری دماوندسیر گفت: با تعطیلی کارخانه آب معدنی 60 کامیون‌دار، 50 راننده کامیون و 120 کارگر، بیکار شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسداللهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار کرد: تعداد ۶۰ کامیون مشغول بارگیری از این شرکت بودند که از این تعداد، ۴۰ الی ۵۰ کامیون دارای شوفر راننده نیز بودند و علاوه برصاحبان خودرو، رانندگان نیز از این طریق امرارمعاش می‌کنند که تعطیلی این شرکت یک معضل بزرگ به شمار می‌آید.
وی افزود: متأسفانه این خودروها برای حمل بار آب معدنی تناسب‌سازی شده است و کارایی دیگری ندارد و تغییر ساختار آن‌ها، هزینه اضافی را بر راننده تحمیل خواهد کرد.
اسداللهی با اشاره به اینکه، اتحادیه باربری دماوند، زیر نظر اتحادیه تهران کار می‌کند و مسئولیت بارگیری خودروها بر عهده این شرکت است، تصریح کرد: میانگین خدمات‌دهی این خودروها درماه بین ۱۵ الی ۲۰ سرویس است که بستگی به طول مسیر دارد؛ همچنین گاهاً خودروهایی هستند که هر روز بارگیری داشتند.
رییس هیئت مدیره شرکت باربری دماوندسیر تاکید کرد: علاوه بر کامیونداران، تعداد ۱۲۰خانوار که معیشت زندگی را از این راه بدست می آورند  و در این کارخانه مشغول به کار بودند، با مشکل روبرو می‌شود که این جدای از ده ها خانوار دیگری است که در شهرها و استان‌های نمایندگی بودند که دچار مشکلات معیشتی می‌شوند.
اسداللهی تاکید کرد: از ساعت ۱۱ روز گذشته، اجازه بارگیری به کامیون‌ها داده نشد که امیدوارم مسئولین جلوی این بحران را بگیرند و چاره‌ای مناسب برای آن بیندیشند.
ناصر محمودی‌فرد، فرماندار شهرستان دماوند نیز ضمن تأیید این خبر اظهار کرد: در حال حاضر شرکت آب‌ معدنی دماوند تعطیل و خط تولید آن پلمپ شده است که مشکلات این شرکت امروز مورد بررسی قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/ج

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه