به یاد نادر دوران؛
نادرمهدوی، نماد غرور ایرانی
با فرمان امام عده ای از جوانان راهی جبهه های جنگ شدند و در راه اسلام جان خود با در معرض خطر قرار دادند و ناو ها را با مین های خود به دو نیم کردند تا غرور ایرانی همچنان حفظ شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از" ترنم دشتی" گفته بودند آمریکا خود وارد جنگ شده و کار از کار گذشته، اما صبور تر از او در این میدان جنگ پیدا نمی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, " ترنم دشتی",نادر خود می دانست که سازش با کشوری که با پر رویی تمام مردم سرزمینت را زیر آتش می گیرد امکان ندارد، کشوری که به ناو خود دستور سرنگونی هواپیمایی مسافربری را می دهد سازش و مذاکره معنایی ندارد.
,کشتی ما را دزدیده بودند و بر امکانات ضعیف ما می خندیدند و همیشه ما را دست کم می گرفتند ، البته درست هم می گفتند ما در جنگ چیزی نداشتتم اما خدا را داشتیم که برای همه بس است ، خدایی که قوی تر از تمام بمب های هسته ای ست .
,اما نادر به چیزی فکر می کرد که امکانش بسیار بسیار برای اجرا سخت بود احتمال شکست در توقف ناوی به این عظمت زیاد بود.
,هر چه بود پیروزی رزمندگان اسلام در این عملیات ضربه ای چنان بر این ادعا ها و بلوف زنی های نظامی دریایی ارتش آمریکا و همپیمانانش وارد میکرد.
,با فرمان امام عده ای از جوانان راهی جبهه های جنگ شدند و در راه اسلام جان خود با در معرض خطر قرار دادند و ناو ها را با مین های خود به دو نیم کردند تا غرور ایرانی همچنان حفظ شود.
,درست است که شهید مهدوی و یاران او شهید شدند اما نشان دادند ادعای کسانی که امروز از قدرت نظامی بی رقیب رژیم صهیونیستی و آمریکا دم می زنند و در حال ایجاد رعب و وحشت در بین جوانان غیور ایران زمین هستند سخت در اشتباهند.
,این مطلب را با بخشی از وصیت نامه شهید مهدوی به پایان می رسانیم:
,اکنون، من به پیروی از امامحسین(ع) پای در چکمه کرده به جبهه میروم. به جبهه رفتن یعنی به معشوقِ خود پیوستن. امـیدوارم چه با قلیل خدمتی که بدان قادرم، و چه ان شاالله با شهادتم، به وظیفه الهی خود که پروردگار عالم برایم منظور داشته عمل نمایم.
,عزیزانم! حسینِ زمان شدن، سخت است. حسینِ زمان شدن یا یزیدیانِ زمان را نابود کردن، جز با ساییدن تن در زیر تانک ها و تکه تکه شدن در زیر خمپاره دشمن، امکانپذیر نیست. امت قهرمان! همچون گذشته، جـز برای خدا کار نکنید؛ هدفتان فقط الله”، کتابتان قرآن و رهـبرتان خمیـنی باشد.
,پدر! مادر! برادر! همسر! و خواهرانم! اگر من شهید شدم، بدانید که کمال سعادت را یافتهام. هیچگونه ناراحـتی به خود راه ندهـید. بدانید که این مرگ را آگاهانه انتخاب نمودهام.
,نویسنده: محمد جواد ادریسی
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه