امام جمعه دولت آباد در خطبه نماز عید قربان مطرح کرد؛
وظیفه علمای دینی و نخبگان سیاسی و فرهنگی، شناخت درد بزرگ دنیای اسلام است
حجت الاسلام سرافراز گفت: حوادث درد آور در عراق، سوریه، یمن، بحرین، و فلسطین و در برخی دیگر از کشورهای آسیا و آفریقا، گرفتاریهای بزرگ امّت اسلامی است که ردّ پای استکبار جهانی را در آن باید دید و به فکر علاج آن بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرماه، امام جمعه دولت آباد در خطبه های نماز پرشکوه عید سعید قربان که در امامزاده ابراهیم(ع) دولت آباد برگزار شد،گفت: عید سعید قربان، به تعبیر حضرت امام راحل، عیدى است که انسانهاى آگاه را به یاد قربانگاه ابراهیمى مى اندازد، قربانگاهى که درس فداکارى و جهاد در راه خداى بزرگ را به فرزندانِ آدم و اصفیاء و اولیاء مى دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه،,حجت الاسلام و المسلمین مسعود سرافراز افزود: قربان یعنی با اعمال نیکو به رحمت خدای متعال نزدیک شدن، روز عید قربان روز با برکت است، این عید فرصت بسیار خوبى است تا مؤمنان، با انجام دادن عبادات، ضمن بهرهورى از فیوضات الهى به پروردگار خویش تقرب جویند.
وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت کنگره عظیم حج خاطر نشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری؛ مسألهی اوّلی که همه مسلمانان باید در آن بیندیشند و تکلیف اسلامی خود را در برابر آن بشناسند، هوشیاری در برابر سیاستهای شرارتبار آمریکا در منطقه که مایه جنگ و خونریزی، فقر و عقبماندگی و اختلافات قومی و مذهبی و همچنین جنایتهای رژیم صهیونیستی و اهانت مکرّر به حریم مقدس مسجدالاقصی و لگدکوب کردن جان و مال فلسطینیان مظلوم است.
حجت الاسلام سرافراز ادامه داد: علمای دینی و نخبگان سیاسی و فرهنگی وظیفهای بس سنگینتر دارند؛ که باید به جای دامن زدن به اختلافات مذهبی و به جای انفعال در برابر دشمن و سرگرم شدن به حاشیهها، درد بزرگ دنیای اسلام را بشناسند و رسالت خود را که در پیشگاه عدل الهی، مسئول اَدای آن هستند، بپذیرند و عمل کنند که متأسفانه غالباً مورد غفلت آنان است.
خطیب جمعه دولت آباد خاطر نشان کرد: حوادث درد آور در عراق و سوریه و یمن و بحرین، و در فلسطین و غزه و در برخی دیگر از کشورهای آسیا و آفریقا، گرفتاریهای بزرگ امّت اسلامی است که ردّ پای استکبار جهانی را در آن باید دید و به فکر علاج آن بود.
وی افزود: اجتماع پرشکوه حج، برترین جایگاه ظهور و تبادل این تکلیف تاریخی و فرصت برائت، که یکی از گویاترین مناسک سیاسی است، باید مغتنم شمرده شود.
حجه الاسلام سرافراز تأکید کرد: اگر مسلمانها این فرصت ها را از دست بدهند و از آن برای اصلاح اوضاع امت اسلام استفاده نکنند، خسران بزرگی متوجه آنهاست.
حجت الاسلام و المسلمین مسعود سرافراز افزود: قربان یعنی با اعمال نیکو به رحمت خدای متعال نزدیک شدن، روز عید قربان روز با برکت است، این عید فرصت بسیار خوبى است تا مؤمنان، با انجام دادن عبادات، ضمن بهرهورى از فیوضات الهى به پروردگار خویش تقرب جویند.
,وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت کنگره عظیم حج خاطر نشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری؛ مسألهی اوّلی که همه مسلمانان باید در آن بیندیشند و تکلیف اسلامی خود را در برابر آن بشناسند، هوشیاری در برابر سیاستهای شرارتبار آمریکا در منطقه که مایه جنگ و خونریزی، فقر و عقبماندگی و اختلافات قومی و مذهبی و همچنین جنایتهای رژیم صهیونیستی و اهانت مکرّر به حریم مقدس مسجدالاقصی و لگدکوب کردن جان و مال فلسطینیان مظلوم است.
,حجت الاسلام سرافراز ادامه داد: علمای دینی و نخبگان سیاسی و فرهنگی وظیفهای بس سنگینتر دارند؛ که باید به جای دامن زدن به اختلافات مذهبی و به جای انفعال در برابر دشمن و سرگرم شدن به حاشیهها، درد بزرگ دنیای اسلام را بشناسند و رسالت خود را که در پیشگاه عدل الهی، مسئول اَدای آن هستند، بپذیرند و عمل کنند که متأسفانه غالباً مورد غفلت آنان است.
,خطیب جمعه دولت آباد خاطر نشان کرد: حوادث درد آور در عراق و سوریه و یمن و بحرین، و در فلسطین و غزه و در برخی دیگر از کشورهای آسیا و آفریقا، گرفتاریهای بزرگ امّت اسلامی است که ردّ پای استکبار جهانی را در آن باید دید و به فکر علاج آن بود.
,وی افزود: اجتماع پرشکوه حج، برترین جایگاه ظهور و تبادل این تکلیف تاریخی و فرصت برائت، که یکی از گویاترین مناسک سیاسی است، باید مغتنم شمرده شود.
,حجه الاسلام سرافراز تأکید کرد: اگر مسلمانها این فرصت ها را از دست بدهند و از آن برای اصلاح اوضاع امت اسلام استفاده نکنند، خسران بزرگی متوجه آنهاست.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه