نارضایتی مانچینی با وجود پیروزی
سرمربی اینتر با وجود پیروزی در دیدار برابر ورونا از عملکرد شاگردانش راضی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از اسکای اسپورت، اینتر فصل بسیار خوبی را در رقابتهای سری A پشت سرمی گذارد. این تیم در هفته پنجم در جوزپه مه آتسا از هلاس ورونا پذیرایی کرد و در نهایت موفق شد که مثل بازیهای قبل با یک گل به پیروزی برسد تا با 15 امتیاز به صدرنشینی خود در جدول رده بندی ادامه دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,روبرتو مانچینی، سرمربی اینتر با وجود پیروزی در این دیدار خانگی از عملکرد تیمش راضی نیست. او در نشست خبری بعد از بازی، گفت: در دیدار امروز با وجود پیروزی از عملکرد شاگردانم راضی نیستم به ویژه در نیمه نخست که نتوانستیم بازی خوبی را به نمایش گذاریم.
,او ادامه داد: در نیمه نخست خوب نبودیم و نتوانستیم بازی خود را به حریف تحمیل کنیم. در نیمه دوم کمی بهتر شدیم و خوشبختانه گل پیروزی را هم به ثمر رساندیم. ما در این دیدار خوب نبودیم اما مهم سه امتیاز بود که خوشبختانه به آن دست یافتیم.
,سرمربی اینتر درباره گلی که فیلیپه ملو در این دیدار به ثمر رساند،گفت: ملو در این فصل خرید بسیار خوبی برای ما بوده است. چنین گل های را دوست دارم و خوشحالم که این بازیکن در اینتر می درخشد. آدام لیایچ هم بازی خوبی را به نمایش گذاشت. او هم از بازیکنان خوب ما بود. البته انتظارات از او بیشتر است و در بازیهای بعدی می تواند بهتر از این هم ظاهر شود.
,روبرتو مانچینی در پایان سخنان خود درباره این سوال که چه تیم هایی بیشترین شانس قهرمانی را دارند، گفت: ما از هفته نخست تا الان خوب ظاهر شده ایم و جزو بهترین تیم ها بوده ایم. هنوز زود است تا درباره قهرمانی سخن بگویم. اجازه بدهید تا به دیدار حساس برابر فیورنتینا فکر کنیم. این دیدار برای ما بسیار حساس و حیاتی است.
,فیورنتینا هم در این فصل مانند اینتر عملکرد خوبی داشته است و با 12 امتیاز در صدر جدول رده بندی قرار دارد و در صورت پیروزی برابر اینتر می تواند جایگاه این تیم را در صدر جدول رده بندی به خود اختصاص دهد.
,,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه