فرمانده سپاه جوین؛
شجره طیبه صالحین در خط مقدم جهاد فرهنگی است
فرمانده سپاه جون گفت: شجره طیبه صالحین برای مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن ، در خط مقدم جهاد فرهنگی قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآل نور ، سرگردپاسداراحمد ناصری موحد ظهر امروز در سخنرانی خود در جمع نمازگزاران جوینی به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در سال ۱۹۸۰ میلادی،صدام حسین با پاره کردن قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر در مقابل دوربین های تلویزیون جنگ و تجاوز علیه ایران را در ساعت ۱۴٫۲۰ روز ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۵۹ با حملات هوایی آغاز و ظرف چند ساعت ۱۹ نقطه مهم از جمله فرودگاه های کشور را مورد هدف قرار داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور, ,وی افزود:رژیم بعثی عراق در پی توافق کاخ سفید،عملیات تهاجم سراسری ارتش خود را به خاک ایران با رمز”یوم الرعد”آغاز کرد.
,فرمانده سپاه جوین ادامه داد:شرکای دزد و رفقای قافله صدام در جنگ تحمیلی ۸ساله علیه ایران عبارتست از آمریکا که بزرگترین متحد عراق علیه ایران بود،آلمان که بزرگترین کارخانه ساخت سلاح شیمیایی را در عراق ساخت، فرانسه که علاوه بر صدها هواپیما و موشک ، یک بمب اتمی به عراق برای حمله به ایران هدیه نمود،ایتالیا که چند میلیون مین ضد نفر به عراق فرستاد،سوئیس که کاربرد پروژه اورانیوم را در عراق آغاز کرد، بلژیک که قرارداد ساخت پایگاه نظامی در عراق به قیمت ۸۳۰ میلیون دلار منعقد کرد،برزیل که قراردادی ۱۰ ساله با عراق برای همکاری هسته ای امضاء کرد.،شیلی که در ساخت بمب های خوشه ای به عراق کمک کرد،اسپانیا،سوئد،ژاپن و آرژانتین که کمک های نظامی متنوعی به عراق علیه ایران اعطا کردند،اردن که اولین کشوری بود که به طور رسمی از عراق حمایت کرد و نیروی نظامی به عراق اعزام نمود.کویت که وام بلاعوض ۱۵ میلیون دلاری به عراق در جنگ علیه ایران اعطا کرد و “جزیره بوبیان “که جزو خاک این کشور می باشد را از آغاز تا پایان جنگ به عنوان پایگاه موشکی و باند پرواز هواپیماهای عراقی برای زدن کشتی ها و حتی موشک باران شهر های ایران در اختیار عراق گذاشته بود، مصرکه ۵ میلیلرد دلار موشک و تسلیحات به صورت رایگان برای عراق فرستاد، عربستان که اطلاعات محرمانه ایران را در اختیار عراق قرار داد ، ودر نهایت سازمان ملل که سکوت،مسامحه و تعلل در مقابل جنگ نا برابر عراق علیه ایران را ترجیح داد و همچنان که شاهد هستیم این سوء تدبیر را در حال حاضر در مقابل مردم مظلوم یمن پیش گرفته است.
,,
ناصری موحد یادآورشد:پس از گذشت ۳۷ سال از پیروزی و استقرار نظام شکوهمند انقلاب اسلامی این بار حمله دشمن نظامی نیست بلکه از نوع فرهنگی است.
,وی تصریح کرد:هرچند جنگ نظامی تمام شده است، اما دفاع همچنان ادامه دارد. سلاح این نظام سلاح ایمان است و دشمن آمده است ایمان ما را در عرصه فضای مجازی و ماهواره از ما بگیرد.
,فرمانده سپاه جوین بیان داشت:بارها و بارها حضرت آقا مساله شبیخون فرهنگی دشمن را متذکر شده اند و در تعریف فرهنگ فرموده اند : فرهنگ ان چیزی است که من حاضرم به خاطر آن جانم را هم بدهم .
,,
ناصری موحد با اشاره به اینکه شجره طیبه صالحین در خط مقدم جهاد فرهنگی است ، خاطر نشان نمود: بسیج وسپاه با درک ضرورت جهاد فرهنگی با برنامه ریزی ، پا در عرصه جهاد فرهنگی گذاشته است ویکی از اولویت های برنامه های خود را فرهنگی اعلام نموده است ودر قالب شجره طیبه صالحین برای مقابله با شبیخون وغارت فرهنگی دشمن ، بسیجیان را سازماندهی وآموزش می دهد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه